Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye

Itt megtalálsz minden olyan írást, (ezoterikus, szellemtani, angyalokkal kapcsolatos) amit sokan elutasítanak, mert nem hisznek benne. " De kérlek gondolkozz és higgy!" A szeretet örök, kifogyhatatlan. "Aki hisz, el nem vész."

kep._kerek_rozsa_es_madarak.gifSors és jövő


Az akarat és a gondolat jövőt épít. Hinnünk kell magunkban, hogy képesek vagyunk megteremteni a vágyainkat, hiszen mindannyiunkban ott lakozik a teremtő erő. Segítségével - ha szó szerint hegyeket nem is mozgathatunk meg-, de elnyerhetjük álmaink állását, rátalálhatunk a szerelem nagy misztériumára, radikálisan változtathatunk külsőnkön, vagy elhagyhatjuk rossz szokásainkat.

A gondolatok és az akarat ereje ily módon sorsfordító lehet, és új magaslatokba repíthet minket. Egyes pszichológusok szerint nagyon fontos, hogy a jövőnket olyan alapossággal építsük fel, mint egy üzleti tervet. Ha családra, gyerekekre vágyunk, képzeljünk el leendő otthonunkat a legapróbb részletekig, álmodjunk gyerekeket és házastársat magunknak. Képzeletben szabjunk magunknak egyfajta időkorlátot, miszerint mindezt 5, 10 vagy 15 év múlva szeretnénk megvalósítani.
Felmérések szerint azoknak az embereknek, akik nem álmodoznak, általában nem is változik semmit az életük azokéval szemben, akik egyfajta, saját maguk számára készített "ütemterv" szerint élnek. Agyunk és testünk pszichoszomatikus kapcsolatban állnak egymással. Ez egy olyan bensőséges viszony, amelyet a tudomány a mai napig sem tudott megfejteni, de nem is tagadja a létezését.
Mit tehetünk hát azért, hogy jobbá váljon életünk? Például minden reggel/este, közvetlenül ébredés után/ elalvás előtt elmondjuk: "Napról napra, minden tekintetben egyre jobban és jobban érzem magam".


 

(ismeretlen)

kep._aranyszinu_2_sziv.pngGondolatok a gondolat teremtő erejéről


Minden egyes gondolatnak - miután a gondolat energia (és "energia nem vész el csak átalakul") teremtő ereje van. És ahol csak lehetősége van azonnal megvalósul, vagy energiát képezve építi fel a maga teremtményét a "fluidokat", melyek amikor csak tudnak megvalósulnak.

Ezért is fontos a békét megteremteni magunkban, mert a Földön az emberek ha megteremtenék saját belső gondolatvilágukban a béke és a szeretet érzését, akkor "kitörne a béke" a világon!

Sajnos a filmekben a szórakozás miatt inkább katasztrófákat teremtünk magunknak szórakozásból, egy kis izgalom miatt. Teremtünk a Föld felé tartó üstökösöket, és csodálkozunk, hogy pár hónap vagy év múlva elmegy egy üstökös mellettünk!
Érdekes módon sok minden megvalósul, amit filmekben elképzelünk, megteremtünk, és a mozivászon nézése közben beprogramozunk magunknak.

Furcsa volt nézni nemrég egy amerikai filmben, hogy katasztrófa tört ki, zavargások voltak, és a katonák harcoltak a polgári lakosokkal, bűnözőkkel, egymásra lövöldöztek, az egyik oldal a rend fenntartásáért, a másik a rablásért, a fosztogatásért, erőszakoskodásért.

Példát is sugalltunk nekik a filmekben, hogy mit kell ilyenkor tenni, és egyben megteremtettük a lehetőségeket gondolatink, és kimondott szavainkkal.

Most ugyanez történik a katasztrófa sújtotta Amerikában, ahol fegyverrel harcolnak az emberek egymás ellen életükért, pénzért, haszonszerzésért, de itt főleg a bűnözőkre gondolok.
Amikor nézem a televízió híradóját, mintha egy pár évvel ezelőtti sci fi filmet néznék élőben. Megteremtettük, megtörtént

Kedves Barátaim! Teremtsünk egy szép világot a gondolatainkban! És itt lép be az édesanyák szerepe, ami a legfontosabb a világon, mert ŐK képesek akár elindítani a változást!
Kezükben van egy csecsemő, aki az anyatejjel magába szívja édesanyja gondolatait is, a mindennapi életben a gyermek felnő, és azokat a gondolatokat, tetteket viszi végbe, amit a szüleitől, de elsősorban édesanyjától kapott. Ha a gyermek a szeretet tanulja meg, akkor abban is fog felnőni, és azt adja Ő is tovább majd gyermekeinek, barátainak.

Minden rajtunk múlik, változtassuk meg a világot, tegyük széppé a Földet!

-Seng-

kep._csik_rozsa_es_sziv_piros.gif
   


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 87
Tegnapi: 154
Heti: 665
Havi: 4 154
Össz.: 311 425

Látogatottság növelés
Oldal: Gondolat teremtő ereje
Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye - © 2008 - 2020 - szeretet-ezoterika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »