Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye

Itt megtalálsz minden olyan írást, (ezoterikus, szellemtani, angyalokkal kapcsolatos) amit sokan elutasítanak, mert nem hisznek benne. " De kérlek gondolkozz és higgy!" A szeretet örök, kifogyhatatlan. "Aki hisz, el nem vész."


2011 - Előrejelzések - Uriel Arkangyal
Jennifer Hoffman által

Újra egy következő év hajnalán vagyunk, ami egy újabb lehetőség számunkra, a leckék beintegrálásának finomabbá hangolására, melyeket több évtizeden, sőt több létidőn át tanultunk. Amit 2011 hoz, az a magasabb szintű tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig, míg a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelítjük meg a történéseket. Ezek lesznek a nagy leckéink ebben az évben, mert bármilyen téren, ahol még ragaszkodunk, ahol még belebonyolódunk, ahol még képtelenek vagyunk a megbocsátásra, ahol még nincs meg az elfogadás és az elengedés, az a hely az, ahol az újabb leckéket kapjuk, amelyek rámutatnak arra, hogy hogyan integráljuk be ezeket a dolgokat az életünkbe. Nem tettethetjük tovább, hogy nem tudjuk, mit csinálunk - mert amikor önmagunk mesterévé válunk itt az ideje, hogy felvállaljuk a vele járó felelőséget is.

2011 Kihívásokkal teli év lesz? Az attól függ, hogy miként határozzuk meg a kihívás jelentését. Kihívásokkal teli év lesz, ha attól rettegünk, hogy mit veszítünk, ahelyett, hogy úgy tekintenénk minden veszteségre, mint elengedésre, hogy valami más foglalhassa el a helyét. Amikor szándékainkat az átalakulásra irányítjuk, mindaz, ami nem rezonál azzal, amivé szeretnénk válni, lekapcsolódik rólunk. Ez érzelmileg nagyon fájdalmas lehet, de a Szellem szintjén ez összhangban van kérelmeinkkel. Itt az ideje, hogy teljes egészében szemléljük önmagunkat, összes aspektusainkkal, testünkkel, elménkkel, érzéseinkkel és Szellemünkkel együtt, hogy minden lépésre, mint, az elengedés és a régi helyébe lépő új, folyamatára tekinthessünk. A régi elengedése 2011 legnagyobb témája lesz, akár csak az új beintegrálásának a képessége.

Befogadókká kell válnunk annak érdekében, hogy magunkénak tudjuk jutalmainkat, amikor önmagunk mesterévé válunk. Ebben az évben fel kell ismernünk fenségünket, hogy úgy tekintsünk önmagunkra, mint csodálatos, erőteljes, áldott, Isteni lényekre, akik megérdemlik az összes áldást, amelyeket visszautasítottunk, mert erőtlennek és érdemtelennek éreztük magunkat. Minden amit kívánunk, az lehetőségeink mezejének a része és hozzánk tartozik. Az egyetlen módja, hogy mindazt megkapjuk és beintegráljuk életünkbe, az, hogy tudatában vagyunk annak, hogy megérdemeljük.

2011 egyvelege lesz az áldásoknak azok számára, akik eddig még nem fedezték fel gyógyulási lehetőségeiket, mások számára viszont ez az év olyan sokat fog hozni a régen dédelgetett álmok megnyilvánításában és az eddig zárt kapuk megnyitásában. Tudni fogjuk ki gyógyította meg önmagát és ki nem, azáltal, hogy mi történik az életében. Akiknek még gyógyulniuk kell, az általuk választott fájdalom és kihívásokon keresztül tanulják meg leckéiket. A mi kihívásaink, pedig abban rejlenek majd, hogy segítsük őket anélkül, hogy a szolgáikká váljunk, meg kell tanulnunk adni anélkül, hogy valaki fájdalmának a mártírjává válnánk. Együttérző tanítóként példát mutatva tehetünk arról, hogy hogyan engedjük be az áldások áramlását, s nem azáltal, hogy lekorlátozzuk növekedésünket mások fájdalma előtt.

És itt van néhány általános téma erre az évre vonatkozóan:

A Szívek Megnyitása

Bár 2010-ben elkezdődött, mégis ebben az évben válunk tudatosabbá arra, hogy miként tört össze az emberek szíve a létidők fájdalma alatt. Sok lehetőség nyiluk majd az emberek számára, hogy megnyissák szívüket akár az együttérzés energia örvényeiben, egy új kapcsolatokban, hatalmi pozícióban vagy Istenségünk megértésével és önmagunk mesterévé válásunk elfogadásával. Minden fájdalmas tapasztalat egy lehetőség, hogy mégtöbb szeretetnek nyissuk meg magunkat. Hogy kinek adjuk szeretetünket az kevésbé fontos kérdés "a kérdés amire igaz, őszinte választ kell adnunk az, az, hogy mit is akarunk és mire van szükségünk másoktól, hol keressük a szeretetet külsőleg ahelyett, hogy kapcsolódnánk a bennünk lévő szeretet forrásához. Maga a szeretetté válás, amit keresünk, a globális méretű lecke és ez kiterjed életünk összes területére.

Az Energia Átjárók és Örvények

Tanúi leszünk sok új energia átjáró megnyílásának, míg néhány régi bezárul majd az elkövetkező 2 évben. Ez a folyamat 2001-ben kezdődött. Három ősi energia örvény zárul be az év végéig Közel Keleten, Ázsiában és Afrikában, ami azt jelenti, hogy még több erőszakot, vérontást, háborút, természeti és ember által kiváltott csapást meg nyugtalanságot látunk majd ezeken a területeken, mivel azok, akik az említett örvényeket nyitva szeretnék tartani, ellenállnak bezárásuknak. Mi mindannyian az Új Örvények hordozói vagyunk, és ha az átalakulásra irányítjuk fókuszunkat az említett területeken, akkor segítséget nyújthatunk az Új Energiák behozatalában, amelyek lehetővé teszik végre, a romboló energiákat behozó örvények végleges lezárását.
FöldAnya Változásai

Félünk FöldAnya változásaitól, mert azok sok traumát és széthullást hozhatnak életünkbe. 2011-ben kevesebb lesz a vihar, a földrengés, tűzhányó kitörés és FöldAnya azon változásai, amit mi katasztrófának nevezünk, mint 2010-ben, de kettő a 2011-es mozgások közül veszélyesebb és pusztítóbb lehet, mint amilyeneket eddig tapasztaltunk. FöldAnya is a saját felemelkedési folyamatán megy keresztül és 2011-ben "nagytakarítás"lesz, emlékeztetve bennünket, hogy mi társteremtők vagyunk a Földdel és őrzői FöldAnya kincseinek. FöldAnya érző lény, akárcsak bármi vagy bárki más a bolygón, és időről időre szükségünk van, hogy emlékeztessen bennünket erre. Amikor szeretetünket és megbecsülésünket fejezzük ki FöldAnya irányában, akkor erősítjük öt felemelkedése útján. Ez az év sok tisztítást és energetikai változást hoz a Föld bizonyos részeire, főleg oda, ahol az örvények zárulnak.

A Folyamatos Felemelkedés

A felemelkedés az nem egy misztikus esemény, ami 2012-ben és utána fog megtörténni, hanem most TÖRTÉNIK. Minden nap egy új nap felemelkedésünk útján és minden pillanat tartalmazza Istenségünkbe való felemelkedésünk áldását, tapasztaljuk ennek örömét és tanuljuk az öröm állapotába létezést. Amikor a jelen pillanatra összpontosítunk, akkor tapasztaljuk felemelkedésünket. Nem teremthetjük a jövőt anélkül, hogy mögöttünk hagynánk a múltat, és 2011-ben sok alkalmunk és választási lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük a múltat. El tudjuk engedni a csalódásokat és mindazt, amiről azt gondoljuk, hogy elveszítettük és erőteljesen a jelenbe legyünk? Ez az, amit meg kell tanulnunk, mert az egyetlen hely ahol bármilyen hatalmunk van az a jelen.

Szerelem és Kapcsolatok

Olyan régen volt már, hogy többségünk romantikus kapcsolatban élt, már azon tűnődtünk, megtörténik az valaha is? 2011 megnyitja ezt az ajtót, de egy fordulattal. Választanunk kell majd, és nagyon fontos, hogy szándékunkban legyen a kapcsolatban élés. Gyógyító leszel vagy hajlandó vagy, egy olyan valakivel élni, akinek nincs szüksége a gyógyításodra? Nyitott vagy befogadni a szerelmet, amelyet annyira készen állsz valakinek adni? Még akkor is, ha nem látod, miként jöhet egyáltalán valaki az életedbe, készülj fel azáltal, hogy tudod, mit akarsz, illetve szándékodat irányíts rá, mert ez meg fog történni, amikor a legkevésbé várod. Az év végéig, de jóllehet augusztus végéig sok új, hosszútáv potenciálokkal rendelkező kapcsolat fog létrejönni.

Energetikailag jelentős Időszakok

Ezek azok az időszakok, amikor olyan energia hullámok érkeznek a Földre melyek nagyon különböznek a számunkra ismertektől. Ezek gyakran ütköznek a saját energetikai vibrációinkkal miáltal kényelmetlenül, érezhetjük magunkat, de még fizikailag betegnek is. Ezt mi felemelkedési tüneteknek nevezzük, és ezek részei a felemelkedés útjának, mert szükségünk van az új energiák behozatalára a Földre, mivel az része a küldetésünknek a Földi Mennyország megteremtésében. Ezekben az energetikailag jelentős időszakokban láthatjuk a FöldAnya változásait, erős viharokat, áradásokat, földrengéseket vagy szokatlan időjárási viszonyokat. Saját életünkben váratlan befejeződéseket, széthullást, szívbéli és elmebéli változásokat de még fizikai betegséget is tapasztalhatunk.

2011-ben hét Energetikailag Jelentős Időszak lesz:

Január 15 és 20 között: Ebben az időszakban egy tsunami-szerű energia lezúdulást tapasztalunk majd, ami az új ráeszméléseket, megértéseket hozza el mint megannyi momentumot. Egyesek számára ez azonnali váltás lesz az 5-ik dimenzióba az érzelmi és az elmebeli szinteken. Mások dönthetnek úgy, hogy befejezik itteni idejüket, és csak utána jönnek át.

Március: A Tavaszi Napéjegyenlőség még több békés energiát fog hozni, amint elkezdjük tapasztalni valóságunk új lehetőségeit. Az azonnali megnyilvánulást egyre többször fogjuk tapasztalni, amikor alkalom nyílik rá, hogy megtapasztaljuk milyen erőteljesen vagyunk képesek az energiákat mozgatni. Bánjatok óvatosan szavaitokkal és gondolataitokkal ebben az időszakban.

Júniustól augusztus végéig: Ez a három energetikailag jelentős időszak egybe lett csoportosítva, mert az egész időszakon át folyamatosan fog történni az energia hullámok beáramlása, az átalakulás, a fizikai-érzelmi-tudati felfordulás, mert ezek az új energiákba és a növekedés folyamatába vezető lépcső kövek, és minden egyes előre lépés akkor fog megtörténni, amikor hajlandók vagyunk elengedni az előzőt. Sok ember fogja elveszíteni a munkáját, sok kapcsolat fog széthullani, sokan költözni fognak egyik helyről a másikra, de erőteljes változásokat fogtok tapasztalni gondolkodásmódotokban is ebben az időszakban.

Október: Ez már 2012 döntési pontja lesz a Föld és az emberiség számára. "Merre, hová szeretnénk menni erről a pontról tovább?" - lesz a kérdés, amire válaszolnunk kell majd. Hajlandóak vagyunk-e tartani a változások energiáit függetlenül a mi elképzeléseinktől, hogy minek kellene történnie? Ebben az időszakban fel leszünk kérve, hogy társteremtői legyünk a Földi Mennyországnak és tartsuk fókuszpontunkat ennek látomásán, tekintet nélkül arra, hogy mi történik az illúzió világában.

November 21 és 30 között: Ez az utolsó energetikailag jelentős időszak 2011-ben, és csalóka módon könnyűnek fog tűnni, ám a valóságban az energia áramlását fogjuk megtapasztalni és azt, hogy az valójában mennyire könnyű. Fel kell dolgoznunk az év folyamán összegyűjtött tapasztalatokat, és megértenünk miként működik az Isteni rend. Ez kulcs fontosságú időszak lesz 2012 energiáinak a megállapításában, illetve, hogy mi történjék ebben az időszakban, s ez sokak számára egy újabb döntési pont lesz. Sok halálhírt fogunk hallani, mert sokan fognak úgy dönteni, hogy itteni idejük lejárt. Azonban szokatlanul nagy lesz a születések száma is, drámai életmódváltozások lesznek meg hirtelen történő kormányváltások, a politikai és gazdasági körülmények hirtelen megváltozása.

Az Év Kulcs Témája

Az év kulcs témája: a legcsodásabb és legjobb kimenetelt várjuk minden teremtésünkhöz, a reménykedés állapotából a tudás állapotába lépünk, amikor már tudjátok, hogy amit kívántok az megnyilvánul, illetve valami még jobbat kaptok. Szándékaitokat úgy irányítsátok, hogy "ez vagy valami még ettől is jobb" így felkészülhettek az összes kimenetelre. És legyetek készek a befogadásra, mert az a megnyilvánulás másik fele, amiről gyakran megfeledkeztek. Meg kell tanulnunk kérni azt, amit szeretnénk, s akkor a befogadás állapotába lennünk, mert az teszi lehetővé, hogy a megnyilvánulás megtörténjék. Tehát, kérjetek, és utána tudjátok, hogy vagy az amit kértetek, vagy valami még attól is jobb eljő hozzátok.

A Fenség és a Hála éve

Uriel Arkangyal 2011-et A Fenség és a Hála évnek nevezi, amikor felismerjük fenségünket és hálásakká válunk, nem olyan értelemben, hogy különbnek érezzük magunkat bárki másnál (egyébként is mindannyian össze vagyunk kötve, tehát az lehetetlen), hanem, hogy felismerjük önmagunkat és, hogy kik vagyunk a világban. Mi Isteni Lények vagyunk, nem kisebbek vagy kevesebbek, mint bárki más az Univerzumban. Mi Isten és a Fény Gyermekei vagyunk, hatalmunk messze meghaladja az emberi felfogó képesség határait, valóságunk társteremtői vagyunk de ugyanakkor a világ és az Univerzum társteremtői is. Hogy miként fejezzük ki ezt a fenséget az életeinkben, ez teljes mértékben tőlünk függ. Angyalok légiói vannak körülöttünk a támogatásunkra, de ők addig nem segíthetnek, míg nem kérjük meg őket erre, és nem adhatnak többet, mint amennyit hajlandóak vagyunk elfogadni és befogadni. Amikor emlékezünk rá, hogy hatalmasak és valóságunk összes " belső és külső " aspektusának irányítói vagyunk, akkor válunk mesterévé önmagunknak és lépünk a csodák vibrációjába.

Boldog 2011-et, és kívánom mindannyiatoknak szívetek vágyainak az áldását, bőséget, örömteli és csodás évet.

Sok-sok Áldást,

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

Szerzőjogi közlemény:

Copyright - 2010 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. Ez a cikk az USA és a nemzetközi szerzői jog által védett, teljességében szabadon terjeszthető, de kötelező feltüntetni a szerző nevét és web cimét www.urielheals.com

Forditotta: Sári Izabella http://www.fluidemerald.com

2011. január 07.

-------------------------------------------------------------



Miben lehet része az embereknek 2011 és 2012-ben és milyen lesz a felemelkedés?

A Szeretet ünnepe, a téli napforduló, az új év, a januári napfogyatkozás éppen újholdkor, jó alkalmak voltak az elmélyülésre, a meditálásra, a 2011 és 2012-es évekkel kapcsolatos kérdések feltevésére.

Megpróbálom összefoglalni a kapott válaszokat, amelyeket meditációimban kaptam és amelyeket csak akkor akartam továbbadni, miután legalább három megerősítést kaptam megvilágosodott lélektársaimtól.

Nagy örömömre szolgál, hogy a felemelkedés elkezdődött. Az előjeleket, a készülődést már évek óta láthatta mindenki, akinek van szeme a szellemi-lelki látásra, de 2011-ben már az is látni fogja ezt a csodálatos átalakulást, aki eddig hallani sem akart róla. Sok millió ember aki szívből vágyik a megvilágosodásra és tett is érte, az most a Központi Nap (Forrás) sugarainak ereje és segítsége által megvilágosodhat és Isten-tudatossága felemeli őt a következő rezgésszintre, és egy magasabb dimenzióba.

2011-ben Földünk és az emberi lélek a csillagok fényéből és a Forrás éltető sugaraiból olyan erőt kap, amely átalakítja a Föld szerkezetét is és az emberi tudatosságot is. Minden ember, aki ma itt lehet ezen a bolygón, kiváltságos helyzetben van. Eddigi szellemi fejlődésének, szeretni tudásának eredményeként kapta ezt a lehetőséget. Ez az utolsó próba és a legnehezebb, mert minél szebb eredményeket ért el az élet struktúrájának megteremtésében, annál jobban eltompította emlékező képességét, szellemiségét. Teremtőképességét, bölcsességét nem a
természettel, és az egymás közötti egység magvalósítására használta, hanem az anyagi világ és a túlélés nehézségei miatt, figyelmét a testiségre összpontosította. Így is szép eredményt ért el szellemi fejlődésében is, csak a megélése vált nehezebbé e dimenzióban.

Most a magasabb rezgésű fénysugarak amelyek érik Földünket, felemelik testünk rezgésszámát. Ennek eredményeként tágul látókörünk, felerősödik harmadikszem képességünk (telepátia, benső hang, auralátásunk és az öngyógyító képességünk), mert aktiválódnak az új impulzusok hatására a DNS-ünkbe kódolt isteni tulajdonságaink. Ez teljesen megváltoztatja minden ember gondolkodásmódját és életét.

Amikor mindenki látni fogja a másik ember auráját és érti a másik ember gondolatait is, akkor megszűnik a hazugság és vele együtt egy csomó dolog, ami ebből fakad életünkben. Már ez szebbé tenné a világot! De sokkal többet hoz magával a harmadikszem aktiválás, hiszen megszűnik a halálfélelmünk, ami minden félelem forrása. Ha nincs félelem, akkor a bizalom és a szeretet fog irányítani döntéseink meghozatalában. Az önbizalom, az őszinteség és a tiszta szeretet igaz szerelmeket és örömteli mindennapokat teremt. Minden ember a saját bölcsességét, alkotóképességét szabadon, korlátok nélkül érvényesítheti és ez már elég is a lelki béke és a világbéke valósággá válásához.

2012.12.21.-ét már így fogjuk megérni, valódi önvalónkra ébredve, tisztán látva, hogy többek vagyunk, mint amit képzeltünk magunkról, valódi fénylények vagyunk (hiszen látni is fogjuk
fénytestünket, az auránkat), akik testet öltöttünk szellemi fejlődésünk érdekében e Föld bolygón.

Persze a következő kérdése mindenkinek az, hogy mi történik velünk 2012.12.21. után? Erre összpontosítva meditáltam többször is, kihasználva a legerősebb csillagállásokat és energiákat az elmúlt harminc napban.

Nagyon jó hírem van! 2012 örömünnep lesz minden ember számára, mert senki nem veszíti el azt, amit már elért szellemi fejlődése útján! (a többmillió év alatt).

Minden emberi lélek felemelkedik egy magasabb tudatossági szintre, mint ahol most tart, illetve ahol 2012.12.21-én tartani fog.

Azért kiváltságos lehetőség ez a két év, ami mostantól még hátra van, mert ez alatt az év alatt annyi lehetőséget kap minden ember a megvilágosodásra, mint még soha ilyen rövid időn belül.

Tisztán láthatja az egész fejlődési folyamatot, a teremtés és a világmindenség kibontakozásának értelmét, és ezen belül saját létének értelmét is.

Azt hiszem ez elég lesz az örök élet, a létezés megértéséhez és a szeretet tudatos megéléséhez.

De még ennél is nagyobb jelentőséggel bír a mostani fejlődési ciklus vége, mégpedig azért, mert nemcsak a Földön lévő és nemcsak a mi Galaxisunkban, de az összes létező Univerzumban megvilágosodott lények együttes felemelkedése valósul meg, egy olyan egységet alkotva, aminek energiája egy új Univerzumot hívhat létre!

Ez az igazi ünnep! Ez az, ami nagyon ritka esemény, és ennek részesei lehetünk mi is, mindannyian! Ezért igazán érdemes megvilágosodni!

Sok ember van, aki nem tudja elhinni, hogy neki sikerül megvilágosodni, mert évek óta mindent megtesz ennek érdekében, de mégsem halad.

Kedveseim, bízzatok Istenben! Nem elég hinni, de bízni és cselekedni kell! Az önbizalom a legfontosabb egyéni utunkon, mert jó döntéseket az élet minden pillanatában csak így hozhatunk.

A jó cselekedetekhez pedig, jó döntések kellenek. Jó cselekedetek nélkül a szeretet semmit nem ér, mert nem tud megnyilvánulni, valósággá válni.

Örömhírem van! Már az magas szellemi tudatosságra vall, hogy emberként létezhet valaki most a Földön. Ez már olyan szint, amit sosem veszíthet el. Visszafejlődni lehetetlen és a továbbfejlődéshez rengeteg lehetőséget kap még, annyit és annyiszor, amennyi csak kell, hogy tovább tudjon lépni a következő szintre.

Itt ebben a testi létformában, a szeretni tudásunkon alapszik a rezgésszámunk emelkedése, máshol más lehet a mozgatórugó.

Ha nehéznek bizonyult ez a lehetőség, (e földi élet), a létezés kínál majd másikat, máshol. Csak bízni kell! Soha nem feladni!

Most felsorolok néhányat a lehetőségek közül, ahol folytathatja szellemi fejlődési útját az ember a felemelkedés (dimenzióugrás) után, a saját maga által elért rezgésszint alapján.

1.) A megvilágosodott emberek aurája erős fényt áraszt és rezgésszintje lehetővé teszi az anyagi testének teljes átalakulását fénytestté anélkül, hogy át kellene menjen a halál kapuján. Ők lesznek azok, akik kapcsolatba lépnek az Univerzum összes felemelkedett Isten-tudatosságú lény lelkével és együtt, és a Teremtővel eggyé válva, egy hatalmas fénykitörés formájában új Univerzumokat hívnak létre.

Lesznek olyan megvilágosodott emberek is , akik mások szeme láttára alakulnak át egy fényvillanással fénylényekké, lebontva egy szempillantás alatt anyagi testüket. Ez hirtelen történik, minden figyelmeztetés nélkül.

2.) Azok, akik még nem világosodtak meg, azoknak is felemelkedésben lesz részük, de a saját rezgésszintjüknek megfelelően. Egyesek a halál kapuján lépnek ki e világból és e testből, mások igénybe vehetik az angyalok és más magasabb szintről érkező lények segítségét, akik mind a
Teremtő szolgálatában egyesítik azokat, akik szívből csatlakoznak hozzájuk a magasabb világok örök fényében.

Rengeteg anyahajó és merkaba (fényjármű) várakozik arra, hogy megnyíljon a lehetőség, hogy az emberiség segítségére legyenek, amikor elhangzik a Teremtő jelszava, kezüket nyújtsák és felemeljenek űrhajóikba és magukkal vigyenek embereket (de csakis az ember beleegyezése és rezgésszintje alapján).

Amikor a Forrás, tehát Isten hangja megszólal, minden egyes létező szívében egy időben, és jelzi azt,
hogy "Eljött az idő", az isteni terv beteljesülésének ideje, akkor, mivel Ő a Központi Nap, a fénye beragyog minden lelket és aktiválja az emberi DNS/RNS-t is, és képesek leszünk látni mindazt, ami van körülöttünk a valóság teljes megnyilvánulásaként.

Itt jegyzem meg, hogy több millió lélek van most emberi testet öltve a Földön (Isten kegyelméből), hogy tanúja és részese lehessen ennek a ritka lehetőségnek, mely által magasabb dimenzióba léphetnek, (de akinek nem sikerült emelni rezgési frekvenciáját az itt szerzett tapasztalással, azt szeretettel hazaviszik, oda ahonnan érkezett).

Félni senki nem fog , látva az űrhajókat és merkabákat, mert már tudomása lesz arról, hogy ki kicsoda és hogy senki nem mehet máshova, mint amit a rezgésszintje megenged.

Sokan várják ezt a pillanatot és érzik szívük mélyén, hogy nem e bolygó az eredeti otthonuk. Most végre hazatérhetnek. Számukra ez lesz az ünnep!

Azok akik már kiléptek (meghaltak), vagy még a jelszó előtt meghalnak bármilyen okból kifolyólag, azok asztrál síkon várakozhatnak és a jelszó elhangzása után ők is lehetőséget kapnak a választásra. Őket az angyalok segítik majd.

3.) Azok, akik maradnak még ezután is a Földön (mert nem megfelelő a rezgésszintjük), azok is nagy átalakuláson mennek keresztül, ahogy a Föld is, de szenvedni többé nem fognak. Álomba merülnek (még a pólusváltás előtt) és egy új Földön fognak felébredni, ahol a szeretet lesz az irányadó erő.

Sok megvilágosodott mester marad (saját döntése alapján) tanítóként az új Földön, de mivel már sok mindent láttak és megéltek, már sokkal nagyobb szeretetben és egységben élnek együtt az emberek. Békében és egy teljesen új struktúrát felépítve folytatják szellemi fejlődésük útját.

Képesek lesznek az öngyógyításra, tehát az öregséget sem kell többé
megtapasztalniuk. Használni fogják harmadikszem képességeiket, telepátiával kommunikálnak majd, képesek lesznek teleportálással a helyváltoztatásra, sőt még az időutazás titkai is feltárulnak előttük. Hidakat építenek a dimenziók közt, kapukat nyitnak a Galaxis minden arra alkalmas bolygójára.

Ilyen világban, még a test korlátaival együtt is, örömteli életet lehet élni!
Mindenki egyként törekszik majd a művészetek és lelki kapcsolatokon keresztül, hogy örömöt szerezzenek a lélek számára. Ez is egy sokkal szebb jövő!

A felemelkedésre való felkészülést már most el lehet kezdeni. El kell dönteni, hogy milyen folytatást szeretnénk és aszerint kell élni a jelent!
Ilyen tudatos gondolkodásmóddal már a mostani jelenben, és a mindenkori jelenben is örömteli életet élhetünk !

Szerető szívvel Lehner Ella http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=2710503&postcount=132


-------------------------------------------------------------------------------------



Metatron Arkangyal
Az Elöttünk álló év

2011- A Hármasság Triádjának a középpontja
Metatron Arkangyal 2011.01.24.

James Tyberonn által

Forditotta: Sári Izabella

Üdvözlet Mestereim, Metatron vagyok a Fény Ura, és mindannyiatokat külön-külön köszöntelek szeretettel az idötlen tér vektorában. Ezeket a szavakat olvasva a jelen MOSTba ölellek benneteket és mindannyiatokat a Feltétel Nélküli Szeretet Energiáival veszem körül.


Kedveseim, amint már elmondtuk néktek, a világ most átalakitja önmagát, és az emberiség kicsiben vagy nagyban akár támogatja a táguló változást akár ellene foglal állást, igazánból a vita tárgya az, hogy az idö-kronológia tehetetlenségi nyomatéka ma jobban felgyorsitja a múltat mint tette volt azt tegnap, a lineáris folytonosságban. Ennek megfelelöen 2011 rá fog élbreszteni a fény felerösödés elöretörésére és a tudatosság általatok tiszta értelmezésére. Ezzel az áradattal arányosan fog az érzékelö élet kifejezödésetek gyorsabb ütemre váltani. Látjátok, minden gyorsul, az idö is felgyorsul ahogy a Felemelkedés közeledik. Amint az idö átformálódik, az átformálja az emberiség tapasztalását, a természet látható és láthatatlan eröit és önmagát a Föld arculatát is.


Minden Pillanat Számit


Mesterek, olyan nagyon fontos, hogy mindannyian értsétek és teljes mértékben tudatában legyetek, hogy igazán mennyire fontos minden egyes megélt pillanat ezekben a felerösödött energiákban a Kozmosz és az Új Föld számára meg számotokra is. Természtesen az új energia itt van a bolygón, s ez az energia most keresi az utat, hogy tovább aktiválja tudatosságotok és fény hányadosotok. És kedveseim a képességetek a nagyobb mennyiségü Fény befogadására ékesebbé teszi a szeretetet kifejezö adottságaitokat. Mert a Szeretet nem csupán az elfogadással, hanem az Isteni Én igaz szeretetével kezdödik.

Kezditek megérteni, hogy milyen gyönyörüek is vagytok valójában, és ez Kedves Emberek, annyira fontos most a Felemelkedés idején. Mindannyian magatokban hordozzátok az Isteni eröt, és mi azt kérjük most töletek, hogy adjatok engedélyt magatoknak ennek a felismerésére, megújult énetek elfogadására, hogy a bennetek lévö szeplötelen SZERETET átmossa lényetek. Ez hiteles születési jogotok, és ez gyönyörü. Újra felfedezitek a Szeplötelen Szeretet extázisát meditációitokban, mert az átalakulási kiterjedés ebben az új energiában történik. Most nyiltok meg arra, hogy tisztábban lássátok mennyire fontos az életetek nemcsak a Föld, de az egész Világür számára is. Oh igen, ez az igazság!

Látjátok, e mély meditativ kiterjedés vibrációi átáradnak a fizikai valóságokba amelyekben éltek- és ennek megtörténését Ti tettétek lehetövé. A dimenziók közötti fátyol elvékonyodott, és a fátyol "túl oldalán" lévö részetek gyengéden nyúl át a fátylon, hogy megérintse szivetek. És a magasabb dimenziókban lévö részetek az a quantum énetek, az igazi "TI", aki álmodja nektek az élet e mélységes tapasztalását. Ez a Felsöbb Én szeretné tudatni veletek, akárcsak mi az Angyali Birodalmakból, hogy mennyire szeretve vagytok, hogy milyen fontosak és csodálatosak vagytok valójában. Kedves Emberek fel tudjátok mérni ezt?


A Helyes Úton Jártok


Olyan gyakran kételkedtetek önmagatokban. Olyan gyakran éreztétek úgy, hogy életetek nem vezet sehová. Oh Kedveseim, bárcsak tudnátok és elfogadnátok annak igaz voltát, hogy mekkora változásokat hoztatok létre és teszitek azt folyamatosan. Mindég is voltak kételkedök, nemet mondók akik azt hangoztatták, hogy a Felemelkedés soha nem fog megtörténni, hogy az emberiség soha sem fogja véghezvinni a magasabb tudatosságba való szent érettségi vizsgát. De ti megvalósitottátok ezt a vivmányt, a Felemelkedés már teljes mértékben bizonyos. Megnyilvánul! Persze már két évtizede munkálkodtok ezen, és többségetek nem adózik elismeréssel önmagának, a Felemelkedés valóságba való behozataláért.


Sokan közületek még mindég nincsennek tudatában annak, hogy az elmúlt 25 év alatt elvégzett munka a fátyol mindkét oldalán, a Földet ahol születtetek, egy teljesen más frekvenciára és paradigmára változtatta át.

Ti felelöséget vállaltatok ezért, de az emberiség még nem fogta fel, hogy mit tettek meg és, hogy az elismerés az elért eredményekért a tiétek. Mesterek, éppen azért amit megtettetek, olvassák most sokan közületek ezeket a másik dimenzióból hozzátok küldött szavakat.
És ezért, engedjétek meg nekem, hogy megbecsülésem fejezzem ki irántatok mig a következö évröl beszélün, mert sokkal erösebbé nöttetek mint annak tudatában volnátok. Megtettétek a quantum ugrást .és tekintet nélkül 2011 naptári napjaira az elöttetek álló év az "ugrás" éve! Ez a Quantum-Ugrás éve!

2011 Az Elöttünk Álló Év


És essék szó 2011-röl. Természetesen, ez az év, a felpezsdült idö izgalmas éve lesz, a felgyorsulás idöszaka.

Azt is elmondjuk Kedveseim, hogy az energiák 2011-ben sem lesznek kevésbé hevesek mint 2010-ben voltak, ténylegesen, egy-két fokot még emelkedik is majd erösségük. De ne féljetek, mert nem csak néhányan, hanem a többség közületek akik "az úton vagytok", könnyebben kezelhetönek fogja találni ezeket az energiákat. Nem tanúbizonysága ez frekvenciális növekedésteknek?
Namár most, a 2011-es év 12 szélsöségesen eröteljes energia felerösödési idöszakot tartalmaz, amint egyre jobban hozzászoktok ehhez, és értsétek meg, hogy ezek a felnagyulások részei és szerves alkotói felgyorsult növekedési folyamatotoknak.
Persze, meg kell tanulnotok magasabb frekvenciákon müködni, és a Háromság Triádjának az évei a 2010-es, a 2011-es és a 2012-es év ebben az értelemben szigorú kiképzö programnak minösithetö, amely lehetövé teszi számotokra aura mezötök felerösödését és nagyobbodását amint a Felemelkedés “talaj közelbe" ér.

Háromság Triád - Jákob Létrája


Az az igazság, hogy a Háromság Triád energiái egy programba egyesültek, és igy a mi szemszögünkböl nézve 2010, 2011 és 2012 eseményei a Felemelkedés egységes folyamatának a részei. Most 2011 aszpektusaira összpontositjuk figyelmünket, hiszen annak kibontakozása karnyújtásnyira van töletek.

Mesterek, a beharangozott Felemelkedés az nem a prófétikus bibliai irások nehezen érthetö, bonyolult együttese, hanem a felgyorsuló planetáris tudatosság természetes és szükségszerü kifejezödése.

Ez a Jákob Létrája, és Kedveseim, ez olyant mint amikor a létrán vagytok: vagy felemelkedtek, vagy alá szálltok, vagy egy helyben álltok. A három egyikét tehetitek. Ez mindég igy van. És én Metatron azt mondom néktek, hogy felfelé haladtok, akár látjátok ezt akár nem, az emberiség emelkedik.

Ennek következtében, most mindannyian a Föld-sikon egy csodálatos kristály energia mezöben vagytok. Eredményképpen aura mezötök és Mer-Ka-Na Fény Testetek a kristály energia mezö inditéka által, rendkivüli, mozgásban lévö energiává válik. Ez az az energia, ahogy szivetek vágya kifejezi önmagát és ezáltal munkálkodásotok egy még finomabb frekvenciát kelt életre. Képzeljétek el, hogy ha vitaminokat visztek fizikai testetekbe, akkor azoknak a vitaminoknak olyanoknak kell lennie, hogy testetekbe felszivódva jóllétet és jobb egészséget eredményezzenek. És ez ugyanigy van a Kristály Átalakulással is, a kristály frekvenciák és energiák valójában, a fény test fény kiterjedésének a vitaminjai.
A kristály rezonancia most oly módon ölel körül benneteket, mely az eredeti kristály szimmetriák energia mezötökbe való felszivódását, átalakitását és átváltását teszi lehetövé számotokra, hogy a saját munkátokban, vágyaitokban illetve beteljesedésetekben erösödjék fel, és mindenben ami a földet és az emberiséget érinti.

Alpha & Omega


Ezeket a szavakat az alphaból és omegaból hoztuk el hozzátok, új lényetek középpontjába. A koherens kristály fény eredeti szimmetriái kifejezödnek számotokra, lényem középpontjából sugározom ki rátok és energetikailag fognak megérinteni benneteket, de eröteljesen fogják újra teremteni önmagukat az elkövetkezö napokban, hetekben 2011-ben és 2012-ben. Valójában minden a tökéletes úton halad.

Ezen idö-szekvencia alatt a 144-Háló teljes tudatosságú sugárzássá teljesedik és ez a kisugárzás teszi lehetövé és válik eszközötökké saját kiterjedésetekben. És ugyanez a helyzet a Kristály Hálóval, az szintén az a rendszer amely lehetövé teszi számotokra a magasabb rezonanciába, a beteljesitöbb kifejezödésbe való felnövekedésetek.

Mert az, amit ti Felemelkedésnek neveztek, már a nyakatokban van és egy kozmikus szempillantás alatt már meg is történik! Ebben a birodalomban, ahol én vagyok már megtörtént, és természetesen ez egy csodás esemény. Hirül vittük Univerzum szerte és nagyon sokan figyelik ebben és más birodalmakban is.

A Felemelkedés Mozgásba Lenditöi azaz Triggerei
Ami pedig még hátra van a Felemelkedési programból 2011-ben és 2012-ben, azok a specifikus asztrológiai és gravitációs finomitások meg frekvencia fokozások amelyek a Kristály Háló befejezéséhez & csiszolásához szükségesek, illetve a Föld Kristály Átalakulását nemesitik, amint FöldAnya visszaállitja az emberiség egyre terjedö és kiterjedettebb dimenzionális tudatosságba való haladását, és valójában, ez a Kristály Tudatosság.
Ezért most ezekröl a frekvenciális eseményekröl lesz szó és azok 2011-beli kibontakozásáról.

2011 NAPÉJEGYENLÖSÉGEI


2011 Napéjegyenlöségei és Napfordulói kivételesen eröteljesek és sok célúak. Ténylegesen, ök a Felemelkedés katalizálói és mozgásba lenditöi azaz triggerei. Ezeket az eröteljes napokat csoport imákkal és meditációkkal, valamint mélyen önmagunkba tekintéssel kell tölteni. Az elkövetkezö két év Napfordulói és Napéjegyenlöségei összetettek és többszörös hologram betétekkel vannak átragyogva az emberiség és a bolygó Felemelkedésének érdekében. Biztosak lehettek abban, hogy ezek az asztrológiai események összehasonlithatatlanul eröteljesebbek mint az elmúlt néhány évezred Napéjegyenlöségei és Napfordulói. Arra kérünk mindannyiatokat, hogy vegyétek észre és használjátok ezen energiákat amint sugalmazzuk néktek. Jöjjetek össze ezeken a napokon, és a Csoport Tudatosság hatalma exponenciálisan virágba borul.


2011 Fogyatkozásai


Azonkivül, 2011-ben az összetett kódolású fogyatkozások rendkivül ritkán elöforduló együttesei lesznek. Összesen 6 fogyatkozás lesz 2011-ben, ebböl 3 egy 30 napos idöszakban gog megtörténni május 30-a és július 1-e között. Ezt az idöszakot a júniusi Napforduló hangsúlyozza ki. A nap és hold fogyatkozások 4:2 kombinációja egy év leforgása alatt igen ritka, általában egyszer történik meg egy-egy generáció életében. Felhivjuk figyelmeteket, hogy a fogyatkozások, a változások energiával való feltöltésének a lehetöségei. Mesterek, 2011 fogyatkozásai ajándékok, hogy megtehessétek a szükséges váltásokat, amelyeket egyéni és kollektiv életetek áramában helyénvalónak véltek. Ez legkönnyebben akkor válik elérhetövé, amikor a napéjegyenlöségek és napfordulók alkalmával rendelkezésetekre álló kontempláció és áttekintés által együttmüködtetitek ezeket a lehetöségeket.


2011 január 4 - Részleges Napfogyatkozás

2011 június 1 - Részleges Napfogyatkozás
2011 június 15 - Teljes Holdfogyatkozás
2011 július 1 - Részleges Napfogyatkozás
2011 november 25 - Részleges Napfogyatkozás
2011 december 10 - Teljes Holdfogyatkozás

Öseink tudói a megvilágosult korszakokban mindég is felismerték ezeket az erö-töltött eseményeket és ezeket a napokat imával, meditációval és belsö kutatással töltötték, illetve mozgósitották a fogyatkozások energiáit, hogy turbo-feltöltsék a legfelsöbb jóért kivánt változásokat.

November 25 és december 21 közötti idöszakban napfogyatkozás, teljes holdfogyatkozás és a decemberi Napforduló lesz. Ez rendkivül eröteljes lesz.

Tavaszi Napéjegyenlöség 2011 március 21 23:31 EI

Nyári Napforduló 2011 június 21 17:16 EI
Öszi Napéjegyenlöség 2011 szeptember 23 09:04 EI
Téli Napforduló 2011 december 22 05:30 EI

2011-ben a márciusi Napéjegyenlöség
hihetetlenül eröteljes energiát fog teremteni, olyannyira érezhetö lesz ez, mint az X10 erösségü telihold.
A kristály átjárókon keresztül fog belépni és az Omni-Föld "háló pontjain" épült Piramisok alapjaira irányul majd.
Ebben az energiában lesz a "Kozmikus Trigger"-nek nevezett kódolt aktiválás folyamatossága.
A bolygó Felemelkedése a bolygó Kristály Átalakulásáról szól. A kristályosság alatt pedig az értrelmezés -kristály tisztaságát és az eredeti, koherens frekvenciális rendet értjük. Ez a makulátlanság frekvenciája. Ez a kristály átalakulás, mely lehetöséget ad a bolygó számára a dimenzionális kiterjedésre a harmadik dimenzió szintjei fölé. A kristály Átalakulás igazánból csak az 5-ik dimenzió alap szintjein kezdödik és folyamatosan történik a 12-ik dimenzióig.

2011 március 20-án a Napéjegyenlöséggel történö, a 144-Kristály Hálóból kiáramló Kozmikus Trigger tovább viszi a bolygó átalakulását, azonkivül tovább aktiválja a Kristály Fény Test rendeltetésének a müködését.

A Kozmikus Trigger "leg összekapcsoltabb" befogadó pontja a kristály pontok millárdjainak aktiválására az Amerikai kontinensen, Galveston sziget Moody Piramis komplexumában van. A Moody Piramisok Gizahoz kapcsolódnak, az az eredendö befogadó pont a keleti féltekén. Mindkettö, Giza is, és a Moody is három piramis komplexuma, és mindkét komplexum azonos szélességi körön, az északi szélesség 29-ik fokán van. Mindkettö háromszögelésben igazodik az északi mágneses pólushoz. A piramis hármas helyzetbeli kombinációja, a három-harmkónikus igazodás együttese nyújtja nagyobb erö befogadó képességüket. Az Atlantisziak és az Orioni Mesterek tudták, hogy a piramisok meghatározott háromszögelésben rendkivül eröteljesek amikor celesztiális (mennyei) igazodásuak, ezért nagy figyelmet forditottak a piramisok elhelyezésénél az egymás közötti igazodásukra.

2011- A Szent Helyek mint Hangvillák

2011 Napéjegyenlöségeikor meghatározott pontjai a Földnek Átvezetö portálokká válnak, valójában ezek a helyek válnak a fény nagyobb sebességének átvezetö eszközeivé a felgyorsuló idöbe a Földön. A Háló Pontjai, az erö csomópontok, a szent helyek, a phi komplexumok és átjárók specifikus mintázattal hálózzák be a bolygót, és meghatározott célt szolgálnak mint elosztó mechanizmusai a szükséges magasabb energiának, bolygótok rezonáló frekvencia pulzálásának a felemeléséhez.

Ezek a helyek hangvillák, a Forrás tökéletessége által ihletettek. Az "OTTHON" jóllétének energiáit árasszák, és azok akik magasztos szándékkal lépnek be ezekre a helyekre, nyomban érzik ezt. Ennek értelmében ezeken a helyeken mást nem is tudtok tenni, csak ott akartok lenni, magatokba szivni a területet átható mintázatot annak érdekében, hogy felnöjjetek hozzá és osztozzatok a tökéletesség kiterjedésében.

Akik elkötelezik magukat ennek a ráhangolódásnak, megtapasztalhatják a Forrás közelségét, amit itt érezhetnek, az máshol kevésbé áll rendelkezésükre. De az az igazság, hogy ezek a finom-hangolású energiák átszivárgó frekvenciális iskolák, és amint felszivódtak, amint felvétettek, az eneria beépül az egyén meglévö Mer-Ka-BA mezejébe.

A bolygó sok területe már felemelkedett a portál-rácsozat, amit a mennybe vezetö lépcsöknek is nevezhetünk, útján; más területeken viszont még egy kicsit több munkálkodásra van szükség. Ez a tisztiás és kódolás fel fog fokozódni. Azokon a meghatározott területeken, amelyek egy kicsit sürübbek, és tisztitásuk kicsit több munkálkodást igényel, a 2011-es márciusi harmadfokú Kozmikus Trigger és a harmónikus kristály-mágneses kódok ébredésének hatására, a piramis átjárók behozzák az eredeti könnyebb energiát e speciális cél elérésének érdekében. Amint látjátok, a globális frekvenciális egyensúlynak meg kell valósulnia. Ti valahányan, a Föld-Örzöi, ebben részt vesztek. Valójában ti hordozható vagyis mozgékony rezonátorokká váltok.

Eröteljes Belépés 2011-be


Szoritsátok meg a biztonsági öveiteket Mesterek! A Téli Napfordulón, 2010 december 21-én, a Telihold Teljes Holdfogyatkozása lesz. Ez a szélsöségesen kétélü áradás vezet be 2011 energiáiba, izelitö gyanánt, hogy milyen is lesz az elöttünk álló év! Ez a magas frekvenciájú energiák eröteljes löketét teremti meg, amely elárassza a bolygót és a 2011 január 4-én történö Részleges Napfogyatkozáshoz vezet. Ezek rendkivül eröteljes és jótékony energiák! December 21-én a Téli Napforduló a meditació és a döntések napja lehet, vagyis ezen a napon egybeköthetjük energiáinkat az elöttünk álló év alakitására és füröszthetjük a Bolygót az eröteljes OMM-Hullám makulátlanságában!


A 11-11-11


A Tripla Dátum Portálok érvényessége millió módon vált nyilvánvalóvá. A Tripla Dátum Portálok pontjai, amit elöször több mint egy évtizeddel ezelött osztottunk meg veletek, azok tulajdonképpen hologrammikus betétek, melyek hatást gyakorolnak a bolygó kristály átalakulására a kristály hálón keresztül. Az eredendö hullám kiinduló pontja Arkansas Kristály Örvénye.


9-9-9 alkalmával a média bejelentette a helyi rádióban, hogy egy szokatlan zöld köd jelent meg a Mt Magazine felett, amikor a Smaragd Mester Kristály hosszú nyugvó állapoptából aktivvá villant. A Kristály hozta létre a smaragd misztikus-homályt, és ez sokakat zavarba ejtett, mert ez nem viz párából volt, inkább egy zöld homályosság ami a természetben a transzdimenzionális átjáró aktivitások mágneses mezejében fordul elö. Ez nem csak a hegyet boritotta be, a müholdas fevételeken is megfigyelték. Energiája rövidzárlatot okozott a térség villanyhálózatában is egy rövid idöre.


Arkansas Földrengései


10-10-10 alkalmával földrengések rázták meg Arkansas területeit, ahol azelött nem jegyeztek fel földmozgásokat. Habár egynek erössége meghaladta a 4.1 fokot a Richter skálán, sérülések vagy igazi kár nem történt. De ezek a jelentösnek mért rengések más szempontból voltak egyediek, a Schumann Rezonancia úgynevezett frekvenciális "zenéjének" a szokásos kihagyása, amely megelözi a szeizmikus tevékenységeket, elmaradt; a madarak tovább énekeltek és az állatok nem voltak megrémülve. Ezek a rengések Kedveseim a Kristály Aktiválások voltak, ezeket a rengéseket a Mester Kristály Aktiválásának a pulzálása okozta, a Kristály Örvény massziv szakadékainak a mélyén. Ez nagyon is igaz, nagyon is valós. their energy is magnificent.

Keressétek ezeket a megerösitéseket, mert ezek egyre tapinthatóbbá válnak és zavarba ejtik a tudósaitokat.
Felhivjuk figyelmeteket, hogy 11-11-11 alkalmával újabb bizonyság tétel fog történni.
2011 novemberének Tripla-Dátum Portálja talán az év legeröteljesebb egyedülálló napja lesz. Az emeriség tömegei alkotják majd az emberi hálót és kapcsolódnak össze a Kozmikus Energiával, amely a 144-Kristály Háló aktiválásának befejezö szakaszában halmozódik fel. 11-11-11 alkalmával az Atlantiszi Mester Kristályok tovább aktiválódnak a Multidimenzionális Kommunikáció Kristályának kezdeti ébredésével a Kristály Örvényben.
Ez az ébredés szakaszosan fogja átkódolni a 12 Arany Nap Korongot bolygószerte.
Ezek a korongok a tizenkét helix spirálban aktiválódnak. Ök sugározzák a zérus mezö, a tiszta szeretet Isteni energiáját, a feltétel nélküli szeretetet és a fény-kódot amely kizárólag az 5-ik és annál magasabb dimenziókban létezhet. 11-11-11 alkalmával a Kristály Örvény Nap Korongja aktiválódni fog az Arkansas-i Pinnacle Mountain azaz hegység térsége alatt, ez teljessé teszi majd az Arkansas Örvény energiáját, és ezáltal az új DNS kódokat közvetiti majd bolygószerte.
Az Arany Nap Korongok a DNS, az egyesült kristály mezö tervrajza a bolygó Kristály Átalakulásában. Természetesen ezek a korongok át lesznek programozva a Kristály 144 Hálóban és az által!
Az Arany Nap Korongok egy energia spirálban sugározzák majd a 12-szálas helixet, amely a DNS prototipusaként fogja szolgálni a kristály aszpektust a 144-Hálón keresztül. Valójában ezek a korongok a kapcsolat a Föld regeneráló és önmagát átalakitó képességével, a kristály aszpektusban a DNS mintázatává illetve az Új Föld tervrajzává válnak. Ezek energetikai spirálok. Inkább spirálok mint korongok, de korong-alakúnak tünnek amikor szemléljük öket.
Amint Felemelkedésetek befejezödik, sokkal elérhetöbbé válnak számotokra önmagatok multidimenzionális aszpektusai. Igazánból, néhányatok számára a Felemelkedés legtöbb részetekben már megtörtént, a multidimenzionalitást illetöen. Értitek?
AZ Új Égbolt a 2011-es Háromság Triádjában Kezdödik
Felhivjuk a figyelmeteket, hogy amint a Hálók befejezése elkérkezik, a 144 Kristály Geometrián túl kialakul a Polyéder 120 Geodézikus szféra. Ennek képzödése 2011-ben indul, kialakulása 2012 veszi kezdetét, és 2024-ben fejezödik be. Mig a multidimenzionalitáshoz való hozzáférésetek teljes mértékben megvalósul a 144-Kristály Háló által 2012-ben, az új égbolt áldását csak befejeztével élvezhetjük.
Úgy képzeljétek el a geodézikus hálók geometriai-kristály befejezödését mint amikor a virág teljes virágzata kinyilik, és ez az a momentum amikor a kozmikus beporzás azaz megtermékenyités megtörténik, ami által az energetikai mag-mezö hatályba lép. Látjátok, a tökéletes geometriai forma teljes befejezödésével, s egyesült tökélyéböl sarjad az új - és ez a mezö nevezhetö az (új) Kristály Égboltnak.

Ez úgy fog kiemelkedni mint két hatalmas, elliptikus energia gyürü, melyek 90-fokos szögben metszik egymást a bolygó körül.

Az egyik a platina szinét és esszenciáját hordozza majd, a másik az aranyét. Az egyik kristály-elektrikus természetü lesz, a másik kristály-mágneses. Energiáik egymáshoz igazodó ellentétben fognak terjedni és a köztük lévö mezö szférikusan öleli körül a bolygót majd.
És innét, az OMM HULLÁM tudatosan ön-tudatos mezeje körbejárja a bolygót, lehetöséget adva a Földnek a még teljesebb tökéletességre. Ez a Kristály Égbolt teszi lehetövé az ösök által úgynevezett 1000 éves békét.. A bolygó kristály-elektromágnessége optimális egyensúlyban lesz.
Namost, a Földnek és az Emberiségnek szüksége lesz a Kristály Égboltra és életre fogjátok kelteni azt. Sok szerepben nyújt majd segitséget, valószinüleg sokkal többet mint amit most el tudtok képzelni.
Meg fogja változtatni a módot amiként az emberi test befogadja a nap sugarait. Segitséget nyújt majd a test fizikai, áttetszö fénnyé alakulásában. Beinditja majd az emberi test szén alapúról szilikon alapúra való átalakulását. Ennek megfelelöen változtatja majd az emberi test fizikai táplálék szükségletét. Védeni fogja a Föld mágneses szféráját a meteoritok és üstökösök eltéritése által, csökkenteni fogja a gamma sugarak hatását a Föld légburkában. Természetes és tudományos törekvések által fog életre kelni, ez a befejezett 144-Kristály Háló természetes utóda. Az Új Égbolt képzödése 2011-ben indul, és folyamatában a dualitás ingájának a kilengése drasztikusan csökkenni kezd majd.

Záró Szó


Kedveseim, befejezésként hadd fejezzem ki minden kétséget kizáróan, hogy Nekem és az Angyali Birodalmaknak speciális szerepünk a ti támogatásotok, sokkal messzemenöbben mint annak tudatában lennétek. Mert ti is Istenek vagytok a teremtésben, az Isteni szikrák a Minden Ami Van ibolya lángjaivá válnak.

Mindenkit szeretünk közületek, mindannyiatokat, és a fátyolon túl hozzánk tartoztok. Nagy tiszteletünk és nagyrabecsülésünk fény örvényét forgatjuk hozzátok, mindannyiatoknak külön-külön, kik e szavakat olvassátok a "MOST" pillanatában küldjük ezeket az energiákat, érzitek? Nyissátok meg sziveteket és fogadjátok be amit nagy szeretettel küldünk hozzátok.
Öszintén csodálunk benneteket, ahogy bevonultok a Föld Kristály Felemelkedésének utolsó két évébe. És elmondjuk néktek, hogy a Föld Felemelkedése hozza létre a kritikus tömeg mozgását az emberiség fizikai Felemelkedéséhez, két-három évszázadon belül. Mindezt szabad akaratból, mindezt választás szerint. És akkor már nem lesz világ háború, nem lesznek éhezö tömegek.
Látjátok, 2012 december 21-én a Föld Felemelkedik, és a Felemelkedés az Emeriség rendelkezésére áll. De ne várjátok, hogy a 3D Föld amit most magatok körül láttok az azonnal követi azt. Az két-három évszázad alatt történik majd, de a planetáris Kristály Átalakulás kiterjedt energiája az amit ti Felemelkedésnek neveztek, ami lehetöséget nyújt az emberiség átalakulására - egyszerre csak egy sziv.
A következö két évben megkezdödik majd a hatalom szeretetének a Szeretet Hatalmára való felcserélése. Kétségetek ne legyen affelöl, hogy megtörténik, mert már mozgásban van. Ez az átalakulás bennsötökben, mindegyikötök szivében történik, külön-külön. Mert TI kell, hogy legyetek a változás amit látni akartok!
Ez a Felemelkedés jövöje amit teremtetek és had mondjuk el, hogy ez a kevesebb mint három évszázados idöszak, az egy szempillantás. Mi tisztelgünk nektek. A megfelelö úton vagytok!

Egy hihetetlen ébredés és befejezés áll elöttetek. 2011 a Háromság Triádjának a középpontja, a mindent átható kalibráció, felerösödés és persze az ünneplés ideje. Mindannyian megtettétek a lehetetlent, és mindannyian nagyobb fényben hagyjátok majd el a bolygót mint amivel lejöttetek. És ezt saját magatok szerint tettétek. Szeretettel. Arra kérlek benneteket érezzétek az örömöt, rászolgáltatok!

Metatron vagyok és megosztom veletek ezeket az Igazságokat. Szeretve vagytok!
És ez igy van.
========================
Ezen csatornázás szerzöi joga a www.Earth-Keeper.com illeti. A weboldalakra szabadon feltehetö azzal a feltétellel, hogy a szöveg nem módositható vagy rövidithetö és tartalmaznia kell az eredeti weboldal cimét és a szerzö nevét. Nyomtatási engedályért a következö e-mail cimen folyamodhat: Tyberonn@hotmail.com
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
 
Naplózott



 
 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 46
Heti: 122
Havi: 38
Össz.: 393 038

Látogatottság növelés
Oldal: 2011- előrejelzések- Uriel arkangyal
Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye - © 2008 - 2024 - szeretet-ezoterika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »