Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye

Itt megtalálsz minden olyan írást, (ezoterikus, szellemtani, angyalokkal kapcsolatos) amit sokan elutasítanak, mert nem hisznek benne. " De kérlek gondolkozz és higgy!" A szeretet örök, kifogyhatatlan. "Aki hisz, el nem vész."PLEJÁDI MESTEREK: A FELMELKEDÉS 8 KULCSA

Írta: Mesterek/Dr. Meg Blackburn Losey

2010. május 14.
(részletek)

Üdvözletek mindenkinek!


2006. decemberében a Mesterek megosztották velünk a továbblépésünkhöz nélkülözhetetlen kulcsokat, hogy egyensúlyban tudjunk maradni, amikor ezt választjuk. Itt az ideje ezeket átadni mindenki számára, használatára. Örömmel tesszük, nagy becsben tartva bennetek, és szolgálva ugyanúgy szeretetünkkel.A továbblépés 8 kulcsa


A Mesterek most azt mondják:


Akik a Felemelkedő Tudatosságot választották maguknak, azok számára vannak bizonyos követelmények, hogy elérkezzenek ebbe az isteni érzésbe. Ezek olyan, Univerzális Törvények szerinti követelmények, melyeket nem lehet kikerülni, és csak szívből áradva lehet megtenni, mert ha elméből tesszük, akkor elferdülhetnek eredeti rendeltetésükben, olyanokká válhatnak, mintha hazugságot ötvöznénk egy harcos igazságával. Bár ők is elérkezhetnek majd a felemelkedési folyamatba, de ha nem szívből valóan teremtenek, akkor nem fejeződnek ki a teremtéseik úgy, ahogy azt szeretnék, csak egy megszokássá lesz számukra, és majd egy újabb megvilágosodás kérdése, hogy elérkezhetnek az új valóságba.A kulcsok a következők:


A Felemelkedési Kulcsok alapját a szent geometria csillag tetraédere képezi, mindegyik kulcs a csillag egy pontjára mutat rá. A nyolc örök igazság, mindegyik része az egésznek és magába foglalja a másikat, mindegyik a másik nélkül csak része az egésznek, ahogy te része voltál/vagy, minden ami valaha voltál, vagy leszel a mindenségben örökkön-örökké.1. AZ ISTENI FORRÁSBÓL SZÁRMAZUNK ÉS ÍGY ÖNMAGUNKBAN TÖKÉLETESEK VAGYUNK


El kell ismerni azt, hogy TÖKÉLETESEK Önmagunkban Tökéletesek VAGYUNK,


El kell ismerni ISTENI TÖKÉLETESSÉGÜNKET, HOGY A SZELLEM EGYFORRÁSÁBÓL áradunk ki mindannyian végtelen UTAZÁSAINKBA, mind az Egy forrásából valók vagyunk, az Egyből valók örökké.


2, FOGADD EL AZ UTADAT, AZT AMIÉRT IDE JÖTTÉL!!!

Nem valami nagy dologért kell küzdened, nem azért jöttél, hogy a küzdelem legyen a tanulságod, hanem azért, hogy tapasztalj.


3, EGYEDISÉGED SÉRTHETETLENSÉGE AZ ISTENI INTEGRÁCIÓ!!!Megőrizni és képviselni, fenntartani a Személyes megbecsülésed, tisztességed.


Annak az igazsága, hogy, minden lehetőség, amelyet megadunk magunknak, az meg van magunkon belül, felismeri azt, hogy van személyes igazságunk, és az nem az, amelyet már készen kaphatunk másoktól.


4, AZ VAGYOK, AKI VAGYOK, AZ LÉGY AKI VAGY!!!


Az Légy Aki Vagy, ne olyanná, mint amilyennek mások feltételeznek!!!


Te alkotod meg a kegyelem, a megbocsátás fényét, és az nem lehet tökéletlenség, amit Isten alkot, olyanná légy amilyen a szellemedből vagy.


Neked nem kell megjavítani magadat, csak elismerni saját istenségetek teljes isteni létezésed.


5, SAJÁT ÉRTÉKESSÜNK ELFOGADÁSA/ÖNBECSÜLÉS!!!


El kell ismerned, hogy értékes vagy, és az értékességed hogyan illeszkedik, jelenik meg a külső és belső világodban. És felismerni azt, ha értékesebbnek tartod magadat másnál, vagy kevesebbnek, az azt jelenti, hogy még az önmagad felismerése hiányos.


6, ELISMERNI SAJÁT ERŐFESZÍTÉSEIDET, CSELEKEDETEIDET, SAJÁT NAGYSÁGODAT ÉS MEGHATALMASODÁSODAT!!!


Az igazság erőforrása nem az egóból származik, hanem a Szellem egységéből az EgyLélekből árad ki. Az igazság ereje, a szelídség ereje. Fényből való vagy és minden teremtés, mégha megfoghatatlan is számodra onnan származik.


A félelem, egy olyan belső erő, amely az egóból származik, és azt sugallja, hogy kevesebb vagy minden más dolognál. Az Igazságodban a jóságod kegyelme az Erő, a Hatalom, a feltétel-nélküliség ereje, amelyet nem használhatsz mások megsértésére vagy negativitásra.


Az igazi hatalom, a Szeretet Hatalma, az élő társ-teremtőd minden szándékodban, amely megad, felkínál minden lehetőséget számodra.


7, ELFOGADNI HOGY MINDEN VÁLTOZÁSBAN VAN!!!


Legyen Önbecsülésed, Teljes Vagy, Te vagy a Hatalom, Te vagy a Kegyelem saját világodon belül!!!


A Most Mindig Van, a változások a gyakorlásból jönnek, csak akkor jönnek. Ez azt jelenti, hogy a nézőpontokon kell változtatni. Ki kell fejezned magadból amit tudsz, nem elrejteni azokat a kincseket. Történelmi példával élve, legyél eretnek az elfogadott normák tekintetében. Változtasd meg a normákat, alkosd át egy új szempont szerint, a Kegyelem, a Jóság tisztaságának segítségével, és sétálj vele könnyedén lelkedben fényesedve, mert te alkottad meg ezeket.


8.MEGTANULNI SZERETNI ÖNMAGUNKAT, MERT SZERETETT ÖNMAGADAT NAGYON SOKAKAT MEGÉRINT!!!

Megtanulni, szeretni magatokat, beleszerelmesedni magatokba. És ez szeretet/szerelem megérint megszámlálhatatlanul másokat is. Minden energiának hatása van másokra, vagy energiacsere által, vagy amit magatok mögött hagytok, mint lenyomatot, ahogy adjátok, úgy fogadja a másik. Másokat tükörként láthatjátok meg magatokban, ahogy fájdalom van vagy öröm lakik a szívükben.


Ó hányszor is mondtátok már ezt: Minden az Isteni Kegyelemből árad. És ez az Igazság!!!


Mindig is így van!!!


(Megjegyzés: A kulcsok használatához, emlékezni kell arra, hogy milyen a természetes lélegzés. Minden lélegzet tisztít, megvilágosít, és oxigénnel lát el, energetizálja, táplálja a testet. Minden lélegzet takarít, és a megtisztított energetikai rendszerrel egyértelműbbé, könnyedebbé válik a kapcsolódás az egyetemes tudathoz, segíti a tapasztalásainkat. Amikor nem lélegzünk természetesen az, feszültebbé teszi az embert, a teremtéseink, megnyilvánulásait lelassítja, vagy akár meg is akadályozhatja.)

(forrás:fenyegyseg.netii.net.)

-----------------------------------------------------------------------------------------------Plejád Üzenet 2010-ről


Új Tudatosság a Plejád kollektívától - Wendy Kennedy közvetítésében


Szervusztok kedveseink, itt a Plejád Kollektíva a 9. dimenzióból. Mint mindig, most is nagyon boldogok vagyunk, hogy összekapcsolódhatunk veletek.

Először szeretnénk 2010-ről beszélni, amely a megvalósítás éve, hogy mit is jelent ez mindannyiótok számára. Ez egy lehetőség arra, hogy elkezdjétek valóban gyakorolni mindazt, amiről eddig prédikáltatok, amiről tanultatok, és finomítsatok a megvalósítási képességeiteken.
Rengeteg alkalmatok lesz nagyon-nagyon gyorsan megvalósítani dolgokat önmagatok számára, azokat a dolgokat, amelyekre koncentráltok. Ha a negatívra irányítjátok figyelmeteket, nos, mit gondoltok? Nagyon gyorsan láthatjátok majd a megvalósulását, és ez természetesen a pozitív dolgokra is igaz. Amikor látjátok a negatívat megvalósulni, valójában csak arról van szó, hogy felismerhetitek a rezgést, amelyben tartózkodtok, és dönthettek úgy, hogy nem akartok ezen a frekvencián maradni, és ezáltal elkezdtek egy másik rezgésspektrumban vibrálni, hogy önmagatok számára a valóság egy másik változatát teremtsétek meg.

Ez tényleg ennyire egyszerű. Nem bonyolult. Ami mégis megnehezíti mindannyiotok számára a dolgot az a mentális zavar, amit teremtettetek, az illúziótok, amely az elmétekben fut, a hiedelmeitek a társadalomról, a hiedelmeitek önmagatokkal kapcsolatosan, és arról, hogy milyen nagy kihívást jelent megteremteni vagy megváltoztatni a valóságotokat. Pedig tényleg igen egyszerű, csak meg kell változtatni a rezgéseteket és azt, hogy mire irányítjátok a figyelmeteket.

Mindez, pedig azt kívánja majd tőletek, hogy nagyon a jelenre összpontosítsatok. Egy dolgot ajánlhatunk számotokra az elkövetkező évre, hogy próbáljatok meg annyira jelen lenni, amennyire csak képesek vagytok. Hiszen, amikor jelen vagytok, be tudjátok lőni, hogy hol tartotok, hogyan érzitek magatokat, ott ahol tartotok, és ha nem vagytok elégedettek, végezhettek kiigazításokat. Ám, ha a múltra összpontosítotok, vagy épp a jövőre, akkor az energiáid széttöredeznek, és nem használjátok ki a teljes erőtöket és az összes potenciálotokat. Ha a múltbéli történések miatt aggódtok, akkor az energiáitok elnyelődök, és a megvalósítási képességetek legyengül, mert nem teszitek oda a teljes nyomatékot és intenzitást mögé, és ugyanez történik akkor is, amikor a jövőn aggódtok. A jövő nem létezik, csupán egy illúzió, amely a jelenben meghozott döntéseken alapul. Szóval, ha valóban hatni akarsz a jövődre, akkor figyelj a jelenre, és változtass azon, amit teremtesz magadnak. Hogy valóban olyan jövőt teremts, amilyenre vágysz.
Így 2010 a megvalósítás éve, míg 2011 az aktiválás éve, amely azt jelenti, hogy elkezditek gyakorolni a megvalósítást, miközben a DNS-eteket aktiváljátok.

Megváltoztathatjátok a genetikai adottságaitokat, a kódjaitokat is, újra és újra, ennek eredményeképp a 2012 következik majd, a 2012-es év, amely az átalakulás éve lesz. Ebben az évben keresztülmentek majd egy olyan átalakuláson, amely megváltoztatja majd a bolygótokat, a stabilitásotokat a bolygótokon, átváltozik majd a járgányotok - a testetek - egy újfajta testet fogtok teremteni magatoknak, amely egy új rezgésrendszerre épül majd, amelyet ti teremtetek magatoknak a megvalósításaitokon keresztül.

Miközben egyre tökéletesebben értitek, hogy megvalósítók vagytok, a Forrással együtt Társteremtők, és aktiváljátok a genetikai programjaitokat. Ennek van egy hatása, amely kibontakozik majd. Mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy hogyan teszitek majd mindezt. Van esély egy nagy adag ragacsra, körbevesz benneteket, tehát mindig is itt van a potenciálja, de ugyanakkor ugyanennyi esély van arra, hogy csodálatos dolgok történjenek. Nos, hol lesz a figyelmetek? A megsemmisülésen, vagy a felemelő ötletek kiterjedésén, a kreativitáson, és az emberiségen, úgy általában. Az emberiség emelkedésén? Szóval, arra bíztatunk benneteket, hogy merjetek egyet ugrani teljes hittel. Bízzatok abban, hogy valóban ti ültök a vezető ülésen - és erről nagyon-nagyon gyorsan meg is kapjátok a megerősítést, hogy ez tényleg így igaz. Tehát kedveseink, mi figyelünk Benneteket, várunk, és mindehhez sok jó kívánságot küldünk nektek!
(Forrás: http://www.higherfrequencies.net/media/2012-Manifestation.mp3)
Magyar fordítás: Szénási Kata
 

  ---------------------------------------------------------------


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 126
Tegnapi: 154
Heti: 704
Havi: 4 193
Össz.: 311 464

Látogatottság növelés
Oldal: "Plejádi" üzenetek
Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye - © 2008 - 2020 - szeretet-ezoterika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »