Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye

Itt megtalálsz minden olyan írást, (ezoterikus, szellemtani, angyalokkal kapcsolatos) amit sokan elutasítanak, mert nem hisznek benne. " De kérlek gondolkozz és higgy!" A szeretet örök, kifogyhatatlan. "Aki hisz, el nem vész."
Egy lehetséges forgatókönyv az átminősülésre

2011.09.05

Az átminősülés egyik forgatókönyve

 

 

Meditációmban egy olyan térre vittek, ahol megmutatták a Föld felemelkedésének egyik lehetséges variációját.

 

Ez a látomás magának a Föld átminősülésének folyamatát tárja fel, megmutatva azt, milyen összehangolt, pontos és megtervezett szellemi munka szükséges minden változáshoz.

 

Megpróbálom hitelesen átadni, de mikor leírom a szavakat látom, hogy nem tudja a leírt dolog visszaadni teljesen az isteni Valóságot.

 

Ez a forgatókönyv az emberi tudatosság azon szintjén történik, amikor már képesek vagyunk félelmeink fölé emelkedve az Akaratot elfogadni. Ennek a menete és ideje változhat tudatszint és felkészültség szerint.

A szellemi segítők folyamatosan figyelnek és az adott helyzetnek megfelelően korrigálnak, de ha belegondoltok, nem véletlen ez a hatalmas spirituális robbanás és rezgésszint emelkedés az elmúlt 30 évben.

 

Az átmenet azért zajlik folyamatként és nem egy pillanat alatt, mert újra kell strukturálódnia azon rendszereknek, melyek az Új Föld dimenzionális terét „tartják”.

 

A lehetséges lépések:

  

-          Első fázisként egyfajta „álomba” ringatnak mindenkit – ez lesz az elsötétítés. Erre azért van szükség, mert a Fény, ami itt tartotta a galaktikus rendszert, fokozatosan kivonódik a helyről. Kicsit olyan, mintha kiradíroznál valamit a papíron és újrarajzolnád… Ezért kell Önmagunk Fényét megtalálnunk, mert nem a rendszer fog már minket tartani, hanem mi saját magunkat!

Ez lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de nem félelmetes. Egyszerűen arról van szó, hogy fel kell ismernünk Önnön nagyságunkat és képességeinket. Bármi történik is velünk, szeretettel elfogadva és megértve tudjuk csak nyugodtan megtenni mindazt, amire vállalkoztunk. Előtte mindenkit a neki megfelelő módon felkészítenek feladata szerint arra, mit kell majd tennie. Belül mindenki érezni fogja a szerető bizonyosságot. A félelmek és kétségek csak addig tudnak irányítani bennünket, amíg mi azt hagyjuk, hiszen ezek nem az isteni Fény, hanem a saját teremtményeink, egos képeink.

Biztos lehetsz benne, ha szeretettel, figyelve és elfogadva jársz szellemi utadon, pontosan tudni fogod, mikor és miért történnek a dolgok…és részese lehetsz egy univerzális csodának, melyben számtalan angyal, fénylény, mester, galaktikus segítő vesz részt veled együtt, és melyet maga Teremtőnk, Mennyei Atyánk áldó keze irányít.

 

 

-          Azt mutatták, hogy ezután, mikor a Fény elkezd a dimenzionális tér szélére húzódni, mint egy védőburok (egyfajta Fény-merkabát alkot), és a Föld körüli Krisztusháló szépen lassan „szertefoszlik”, azaz a maga itteni dimenzionális rezgésében megszűnik. Kivonja energiáit a struktúrából és „megszünteti” az általa tartott térrezgést. Ezt egyfajta hideg, elhagyatott érzésként észleltem, miközben a forgatókönyvet néztem. Olyan érzésem volt, mintha védtelenné vált volna a bolygó egy pillanatra, de ez csak érzésben jelentkezett, mert figyeltem végig a segítőket körben állni. Láttam azt is, hogy számtalan Fénysegítő dolgozik folyamatosan az „átteremtésen”. Az atyai fényburok továbbra is körülvette a dimenziót és az egész galaktikus teret, de ez már nem a Fényt hivatott árasztani, hanem a rendszert áthangolni.

 

-          A következő fázisban azt mutatták, hogy a Háló áthelyeződik az Új Föld dimenziójába és a már ott létező szellemi mintába belehelyezkedve elkezdi magát kiépíteni az isteni Tervnek megfelelően (az Új Föld már létezik szellemi mintaként a Teremtés azon helyén, ahová emelkedik a többi rendszerrel együtt, de a belehelyezkedést energetikailag és teremtésileg is létre kell hozni). A Háló itt egy kristályrács-szerkezettel a Szeretet-mintázatot építi ki, egyfajta fluid energiából. Ez lesz az egyik tartópillére az Új Föld energetikájának.

 

 

-          Először a Háló csak „láthatatlanul” kezd rezegni az emelkedett térben, hogy a teret teljesen áthassa a megnyilvánulás erőivel.

 

-          Mindeközben a Föld további részei minősülnek át és a Földmag-háló rezeg feljebb ugyanúgy egy emelkedettebb erőbe, mit a Krisztusi energia. (Ez a Háló a Föld központi szívmagja, Földanya kristályszíve körül dobbant a Krisztushálóval összhangban és Földanya tisztulásának megfelelően küldte az emberi energiarendszerbe is az összehangolás rezgéseit.) Olyannak láttam, mintha ez az energetikai háló egyszerre csak ködszerűvé válna, és lassan elhalványulva párologna el, minősülne át. E dimenzió számára láthatatlanná válik és áthelyezkedik egy új energiamenőséggel az Új Föld emelkedett terébe a központi mag köré. Hasonlóan veszi fel a szellemi teret magára, ahogy a krisztusi háló tette és először itt is csak láthatatlanul, de berezgi a teret.

 

 

-          Mindeközben a Földet továbbra is tartja az atyai védelmi rendszer!

 

-          Mikor ezek a rendszerek az új helyükön „stabilizálódtak” (ez földi idő szerint kb. 1-1 nap), a Föld is átstrukturálódik. Földanya és a Földszellem összekapaszkodva egyfajta spirális táncba kezdenek, amivel a bolygót új helyére emelik. Ezt hasonlóan láttam, mint a többi rendszert: a Föld elhalványodik, mintha a teremtő Fény kivonódna belőle és a helyén egyfajta „üres tér” keletkezik. Ez a tér tisztulni kezd, és a helyét újraépítik az angyalok.

 

 

-          Az új Föld energetikai rendszerében a Krisztusháló (Fénykristály-háló) új tere elkezd láthatóvá válni és megnyilvánulni… megteremtődött a hely.

 

-          Ugyanez történik a Földmag-háló rendszerével is… létrejön a Szív-középpont.

 

 

-          A Föld pedig egyfajta spirális pályán felemelkedve, lassan, a már őt tartó rendszerek közepébe helyezkedve megnyilvánul új helyén. A Földmag-háló és a krisztusi rendszer kristálytere befogadja és Fénnyel telíti át. A rendszerek összekapcsolódnak és egy teremtő Fényszikra beindítja kristályarany fénnyel a Létezés Új Életterét.

 

-          Ezzel az ÚJ isteni REND életbe lépett és a Törvények beiktatták az Új Földet és lakóit. (3. nap)

 

A meditáció alatt a lelkeket, akik a Földdel együtt emelkednek nem mutatták, de kérdésemre elmondták a tanítók, hogy a kialakult emberi Fénytest struktúrák képesek a Föld átalakulását követni és új dimenzióba vele együtt átlépni. Ezért van az „altatás” folyamata, hogy az átminősülés tudati irányítását ne zavarja meg az esetleges félelmek rezgése.

 

Aki nem képes követni a rezgésszintet és az emelkedést, az az álomból a köztes térben ébred, ahol lelkét megtisztulni és regenerálódni viszik a fénylények….

 

Köszönöm a tanítást….

 

Pusztai Orsi

(kristálycsakra)

 

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 154
Heti: 647
Havi: 4 136
Össz.: 311 407

Látogatottság növelés
Oldal: Pusztai Orsi írásai
Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye - © 2008 - 2020 - szeretet-ezoterika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »