Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye

Itt megtalálsz minden olyan írást, (ezoterikus, szellemtani, angyalokkal kapcsolatos) amit sokan elutasítanak, mert nem hisznek benne. " De kérlek gondolkozz és higgy!" A szeretet örök, kifogyhatatlan. "Aki hisz, el nem vész."



2012 ÉS A VELE KAPCSOLTOS ÍRÁSOK GYŰJTEMÉNYE


EBBEN A TÉMAKÖRBEN OLVASHATSZ  A 2012 DIMENZIÓVÁLTÁSSAL KAPCSOLATOS ÍRÁSOKAT,  JÓSLATOKAT, PRÓFÉCIÁKAT, TÖBBFÉLE MEGVILÁGÍTÁSBAN.

KÉRLEK TEKINTSD MEG ÉS MÉRLEGELJ, MERT MINDAZ AMI IDE LE VAN ÍRVA AZ EGY ÁLTALÁNOSSÁG, ÉS MINDENKI AZT TULAJDONÍT A MAGÁÉNAK, AMIT A SZÍVE - LELKE ELFOGAD.

MINDEN AMI EBBE  A KATEGÓRIÁBA FOLYAMATOSAN BELEKERÜL, AZT ÉRDEMES ELOLVASNI, MERT HA CSAK EGY PÁR GONDOLATOT TUDSZ BELŐLE ELFOGADNI LEHET, HOGY AZT FOG TÉGED AZ UTADON TOVÁBB SEGÍTENI.

ITT MINDEN MEGTALÁLHATÓ LESZ, FOLYAMATOSAN TÖLTÖM AZ ANYAGOT.

IMRE MARGIT

2010-05-17.



A maja naptár és a világvége (2012)

A mi Gergely-naptárunkat megszégyenítő pontossággal rendszerezték az időt, a napokat, és az égitestek mozgását. Ennek fényében viszonylag ijesztő, hogy az 500 millió évre visszanyúló maja-naptár 2012-ben véget ér.

A maja kalendárium jóval több egy egyszerű naptárnál, ami a napok múlását jelzi. A maja kalendárium felér egy jóslattal, ami segít abban, hogy megértsük a múltat, és hogy előre lássuk a jövőt. A naptár alapszinten a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb egységeit. Egyik legnagyobb egysége a Földnek a Fiastyúk központi napja körüli keringését méri ehhez képest állítólag nem ismerték még a kereket sem
Mégis honnan tudták?

Azt tudjuk, hogy az olmékoktól örökölték tudásukat. Azt viszont nem tudjuk, az olmékok honnan vették mindezt. Azt is tudjuk, hogy szkafanderben, oxigéncsővel is ábrázolták magukat. Hogy a természet ciklusait beleértve a csillagászatot, mint mindent meghatározó erőt olyan pontosan ismerték, hogy hibamentesen működő naptárrendszert hoztak létre.

Ég és Föld

A maják többfajta naptárt használtak különböző célokra. A tzolkin, vagyis a szent kör egy 260-napos naptár, ami az emberi test fogantatásától a megszületéséig eltelt időn alapul. 20 napos ciklusok követik egymást 13 variációban (távolról a hónapnak felel meg), és ez a mai napig használatban van, mint a személyiségjegyek és idő-harmóniák meghatározásának eszköze a nyugati asztrológiához hasonló módon. A tzolkin-kalendárium a Nap, a Merkúr, a Vénusz, a Hold és a Föld (valamint más bolygók) ciklusaira épül. Bár a legvalószínűbb az, hogy eredetileg kifejezetten a Vénusz mozgását alapul véve dolgozták ki, irányadóul szolgál a Neptun-Uránusz együttállások, a napfogyatkozások, és akár a nagyobb napfoltok meghatározásában is.

A maják a tzolkin kiegészítésére használták a 365-napos kalendáriumot, ami a Nap-ciklussal párhuzamos. Haab-nak (eső-ciklusnak) hívják, és 18 hónapból áll, a hónapok húsznaposak, plusz az utolsó ötnapos, rövidke hónap. A haab-ban lineárisan jelölték a napokat: a hónap nevével és egy számmal, ahogy mi is tesszük. Ez a két rendszer együtt jelképezi a maja kultúra ismeretét a földi és az égi jelenségekkel kapcsolatban : a haab a nyilvánvaló éves ciklus, a tzolkin pedig egy rejtett dimenziót, a spirituális, vagy szó szerint Földön túli világ szerkezetét ismerteti. Ez a két naptár pontosan 52 évenként "ért össze", amikor is a maják felvonultak a hegyekbe imádkozni és áldozni, mert attól tartottak, hogy eljön a világvége, és nem voltak biztosak benne, hogy másnap is felkel majd a nap.

A Hosszú Számítás

A majákat kifejezetten érdekelte a múlt, kutatásaik, méréseik több százmillió(!) évre nyúltak vissza. A hosszabb időszakokra a húszas számrendszerük szerint dolgozták ki a mértékegységeket. Egy 360-napos év (tun) 18 húsznapos hónapból (vinál) áll. Húsz tun egy katun, 20 katun pedig egy baktun, azaz 400 év. 13 baktun ad ki egy Nagy Ciklust, vagy nagy kört, ami körülbelül 5125 évnek felel meg. Hogy milyen fogalmakban gondolkodtak a maják, azt jól mutatja, hogy további mértékegységeket is ismertek, ám ebben a rendszerben nem használták: egy analtun például 64 millió évet jelöl.

Mi van a világ vége után?

Miután a maja kalendáriumot összhangba hozták a Gergely-naptárral, az elfogadott szisztéma szerint a mostani Nagy Ciklus kezdete i.e. 3114 augusztus 11-re esik, a vége pedig 2012 december 22-re. A legtöbben úgy vélik, ekkor vége szakad az emberiség mostani földi létezésének, és egy hatalmas katasztrófa teljesen kiirtja a mostani civilizációt beleértve az emberek kilencven százalékát.
Ugyanakkor Philip Plait csillagász szerint a maja naptárnak egyáltalán nincs vége 2012-ben. A rendszer úgy működik, mint az autó kilométer-számlálója: ha egy szám elérte a végét, átfordul, és fordítja magával az eggyel nagyobb helyiértékűt (tehát ami tőle balra van). És ha figyelembe vesszük, hogy a maja naptár hét nagy korszakra van osztva, amiből éppen az ötödikben vagyunk, látjuk, hogy még kettő hátra van.
Lehet, hogy komoly környezeti katasztrófák sújtják majd az emberiséget a következő években. Még az is lehet, hogy valóban rengeteg ember meghal az ötödik ciklus végén. De a maják szerint és a világot elnézve a szükség szerint is a következő korszak nagy szellemi váltást hoz. Az emberiség felismeri a spiritualitás erejét, kilép a materializmusból, és megérti végre, hogy az idő nem lineáris, hanem ciklikus, és a fizikai univerzum része, nem a szellemié.
(nana.hu)


kep._csik_vekony_zold.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------



2012 - világvége vagy spirituális felemelkedés?


Húsz éve olyan jelentős energetikai változások zajlanak a Földön, melyek hatása sokaknak már most érzékelhető. Az előrejelzések szerint azonban a változások még nem értek véget. Mi várható öt év múlva?
Az átalakulás célja, hogy a sűrű és kaotikus anyagi létből, ahol jelenleg vagyunk, felemelkedjünk a félanyagi létbe, ahol a legnehezebb energiák - úgymint gyűlölet, bosszúszomj, mártíromság, irigység, félelem stb. - nincsenek jelen, vagy legalábbis kezelhetők.

A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját. Hogy pontosan mi történik majd, nem tudjuk, mindenesetre nem valószínű, hogy 2012. január 1-jén hirtelen a hetedik mennyországban találjuk magunkat. Ráadásul a felemelkedés - azaz a tudat tágulása és a lélek megtisztítása a nehéz, - "lehúzó energiáktól" nem következik be automatikusan. Bár a fenti változások katalizátorként működnek, tennünk is kell a fejlődésért.

Szabó Judit ezoterikus író, a változásokkal foglalkozó médiumi üzenetek kutatója segített eligazodni a számos kérdést felvető témában.
- Hogyan éljük meg a Földön zajló energetikai változásokat a mindennapokban?

- Úgy érezzük, mintha gyorsulna az idő. Valójában nem az idő gyorsul, hanem a Földet érő energiák rezgése emelkedik folyamatosan, aminek hatására egyre csökken az anyag sűrűsége. Ennek a fizikai jele az, hogy gyorsabban mozgunk, illetve érünk el egy másik embert vagy pontot. A szellemi jele pedig az, hogy egyre többször és egyre hamarabb megvalósulnak a gondolataink. Ezért is fontos, hogy figyeljünk rájuk, és tudatosan megfogalmazzuk őket.

- Hogyan befolyásolják ezek a változások a közgondolkodást?

- A közgondolkodásban mindinkább megjelennek a nem materialista nézetek. Virágzik az ezotéria, holott húsz éve még beszélni is alig lehetett róla. Egyre többen választanak valamilyen alternatív gyógymódot a hagyományos orvoslás helyett. Nő a bioboltok száma, sőt már a nagyáruházakban is kaphatók biotermékek.
- Milyen belső átalakulást idéznek elő a minket érő magasabb rezgésű energiák
- Fejlődik a finomérzékelésünk, egyre jobban működik az intuíciónk. Tapasztalhatjuk magunkon a belső hallás kialakulásának jeleit is: úgy érezzük, mintha belülről csiklandoznák a fülünket, vagy hallani véljük a nevünket, holott senki nem szólt hozzánk. Több együttérzést tanúsítunk az állatok iránt, sokan kommunikálunk is velük, ami korábban legalábbis nem volt szokás.

- Ezzel szemben a hétköznapi élet során - az utcán, a tömegközlekedési eszközökön stb. - talán soha nem tapasztaltunk olyan mértékű feszültséget, mint manapság.

- Érezhetően nő a feszültség az emberekben. Ez azért van így, mert a bennünk rejlő "lehúzó" energiák fokozatosan a felszínre kerülnek. Valami új van kialakulóban, amit egyfajta átrendeződésnek kell megelőznie. A nehéz élmények belső feldolgozása mindenkit igénybe vesz, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Emiatt nemcsak feszültebbek, hanem fáradékonyabbak is vagyunk, és többet alszunk. Vannak, akik nem kívánnak élni az emelkedő energiaszint által nyújtott szellemi fejlődés lehetőségével. Emiatt ők egyre durvábbak lesznek, egyre több negatív tulajdonságuk nyilvánul meg.
- A felemelkedés egyik feltétele, hogy képesek legyünk felülkerekedni a félelmeinken, és megnyíljunk, aminek a jelenlegi körülmények a legkevésbé sem kedveznek. Mit tehetünk?

- Először is tudatosítsuk magunkban a félelmet, mert csak ezután tehetünk bármit is. Gyógyszerszedés helyett keressünk valamilyen természetes gyógymódot - ezek gazdag tárháza áll rendelkezésünkre. Otthonunkban teremtsünk csendet, próbáljuk meg kiiktatni a televízió háttérzaját. A relaxálás sokat segíthet abban, hogy a félelem "kimenjen" belőlünk. Már az is jót tesz, ha fél órára beülünk egy kád vízbe, és végiggondoljuk a napunkat. Hétvégéken lehetőség szerint pihenjük, a mosatlan egész biztosan megvár. Ha szeretnénk komolyabban dolgozni magunkon, vezessünk álomnaplót, és segítségével próbáljuk meg értelmezni az álmainkat.

Ami a megnyílást illeti: a szeretet ott van mindannyiunkban, de ez önmagában kevés. A hozzá vezető utat telehordtuk mindenféle "törmelékkel", vagyis nehéz élményekkel. Ezeket most szépen, fokozatosan el kell takarítanunk, azaz valamilyen gyógyítóeljárás segítségével fel kell oldanunk őket. Minden ilyen alkalom után jobban és jobban tudunk szeretni - s a szív lassan magától megnyílik. A körülmények valóban nem a legkedvezőbbek, de a jelenleg uralkodó intellektuális beállítottság az utolsó napjait éri, és egyre többször nyilvánulnak meg a nőies jin energiák.


- Számos vélemény kering arról, hogy mit hoz majd a 2012-es év. A jövendölések sorában az általános szellemi felemelkedés éppúgy megtalálható, mint a világméretű katasztrófa - továbbá szinte minden más is a kettő között.


- Nehéz lenne megjósolni, hogy pontosan mi történik majd 2012-ben, és jobb is így. Ha ugyanis tudnánk, nem lenne motivációnk a fejlődésre. Éberségünk kihunyna, ami szellemi szempontból a legnagyobb veszteségek közé tartozik.


- Az átalakulás hatására megváltozik-e a fizikai testünk és érzékelésünk?


- A rezgések emelkedésével testünk finomabb, könnyebb, szinte áttetszőbb lesz, de a belső szerveink megmaradnak. A testi fájdalmak csökkenni fognak. Ugyanakkor az öt fizikai érzékszervünkkel többet tudunk majd érzékelni.


- Ha elfogadjuk a reinkarnáció tanát, további leszületésekre számíthatunk. Mennyiben térnek majd el ezek az eddigiektől?


- A 2012 utáni inkarnációk várhatóan könnyebbek lesznek. A félanyagi létben már nem az intellektus játssza a főszerepet, minden egyszerűbbé, tisztábbá válik. Az anyagot könnyebben alakíthatjuk gondolataink révén, így a "kint" és a "bent" is nagyobb hatással lesz majd egymásra. Gondolataink, érzéseink testünkben, testünkön is megnyilvánulnak majd - ez különben valamilyen szinten már ma is így van.


Készüljünk fel a változásokra! Judit tanácsai:

- Fejlesszük ki magunkban a szívcsakra, azaz a szív energiaközpontjának a minőségeit, úgymint tisztalelkűség, becsületesség, jóhiszeműség, együttérzés. - Teremtsük meg a belső békét és harmóniát!
- Törekedjünk arra, hogy egységben éljünk - ha nem is mindjárt az univerzummal, de legalább a többi emberrel!
- A másikban ne a különbséget, hanem a hasonlóságot keressük! Igyekezzünk például kimaradni szóváltásokból az utcán vagy a tömegközlekedési eszközökön.
- Bármilyen kis közösségekben is, de fogjunk össze másokkal! Minden mindennel összefügg, így bármit teszünk, azzal nemcsak magunkra, hanem a környezetünkre is befolyást gyakorolunk. Ez a kölcsönhatás pedig mindannyiunkra nézve felelősséggel jár.
- Tudatosítsuk magunkban, hogy ugyanígy felelősséggel tartozunk a Föld - azaz a bolygó, a víz, a levegő, a növény- és az állatvilág - iránt is. Éljünk úgy, hogy ezzel csökkenthessük a Föld szenvedését!
Forrás: nlcafe.hu


kep._csik_vekony_zold.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------




Mi vár ránk 2012-ben?

Nézzük először is a tényeket.

1. Galaktikus együttállás




Mit is jelent ez? Ez azt jelenti, hogy a Föld szemszögéből nézve a Nap és a Tejút (közepe) egy síkba fog esni.Tehát a földről a nézve a Föld a Nap és a Tejút közepe egy vonalba (egy tengelyen) lesz. Erre utal a maya naptár is, ami a "világ végét" erre az időpontra teszi. Ez az un. Galaktikus együttállás nem egy új dolog, ez periodikusan ismétlődik minden 26 000 ezer évben.


2. A naptevékenységek fokozódnak.


2012 decemberében fogják a napkitörések a csúcspontjukat elérni. A világűrből jövő részecskéknek megnő a hatásuk. Ez még nem lenne olyan nagy baj, mert napkitörések mindig is voltak, hol kisebb hol nagyobb mértékben. De mivel a föld mágneses hálózata (mágneses rács) egyre jobban gyengül, ami minket megvédett ezektől a behatásoktól (is), át fogja ezeknek a "napszeleknek" a nagy részét engedni, ami azután természeti és időjárási hatásokat vonnak maguk után. Pl. a föld hőmérséklete emelkedni fog.


3. Napfogyatkozás.


2012 ben három napfogyatkozás fog bekövetkezni. Az egyik a földi napfogyatkozás, a második a napfogyatkozás a Vénuszon és lesz egy harmadik napfogyatkozás, a nap és a tejút közepe között.


4. A föld rezgése (rezonanciája) emelkedik.


A föld rezgése már jó ideje meggyorsult és ez már műszerekkel is mérhető. Minél magasabb lesz ez a rezgés, annál nagyobb hatással lesz a fizikai testünkre. Aki ezzel a rezgéssel (tudati szint rezgése) együtt tud "haladni", annál nem fog fizikai problémákat okozni, sőt szinte észre sem fogja venni.


5. A mágneses pólusok megcserélődnek.


Lassan megcserélődik a föld mágneses pólusa is, ami szinten érezhető lesz a fizikai testünk számára. Sőt időjárási eltéréseket is észlelni fogunk emiatt.

Szeretnék még pár gondolatot kifejteni, főleg azok számára, akik nincsenek sok mindennel tisztában. Hallunk nagyon sok olyan információt, amelyben mindenfele dimenzió váltásról van szó. Nem lesz dimenzió váltás, tehát nem fogunk egy másik dimenzióba vagy egy másik bolygóra (csillagrendszerre) kerülni. Érdeklődés hiányában elmarad. Sőt földönkívüliek sem jönnek, akik azután "kimentenek" minket a káoszból.
Több helyen olvashattunk a "nagy váltás utáni nap" közlésben, ami Kirael Mester üzenete, negyedik dimenzióról és negyedik fényről stb. szól. Tudom sokakat megkevernek ezek a kifejezések. És ebben szeretnék nektek segíteni.

Hogyan is kell ezt a negyedik dimenziót érteni?


Nem úgy, mint mi általában a dimenziókat értjük. Tudjuk, hogy a mi földi síkunk három dimenziós. Ellentétben az ismertekkel (magasság, hosszúság és szélesség) nem ezek határozzák meg a földi dimenziókat. A három dimenzió alatt az időt, a teret és a fogalmat kell értenünk. Ez a három dimenziós fizikai (földi)sík. Ilyen értelemben nem létezik 4. dimenzió csak 5.(erről később) Tehát sokan pl. úgy tartják, hogy az asztrális szint már négy vagy öt dimenziós. Nem így van. Az asztrális sík még mindig csak 3 dimenziós. De ne térjünk el a tárgytól. Nos akkor mit is kell itt a negyedik dimenzió alatt érteni, amire Kirael is céloz? Még közbevetem, sokan pl. 2012 után egy 5. dimenzióban való átmenetet hangoztatnak. Ami szintin nem megfelelő.(és nem is érthető) Nos akkor. Gyakorlatilag nem lesz dimenzió váltás, vagyis nem a "dimenzió"fog megváltozni a szó ebben az értelmében. Itt fogunk a 3 dimenziós földön maradni. Egy tudati rezgésszint változás fog végbemenni, tehát egy tudati változás. Meg fog emelkedni a tudati rezgésszint, mégpedig a föld rezgésszintjével párhuzamosan. Ez azt jelenti, hogy 2012-ig a föld rezgése változni fog, magasabb lesz és a tudati szint is ehhez fog igazodni. De nem mindenkinél. És akinél nem, az egyszerűen el fog búcsúzni a földi síktól (földrengések, természeti katasztrófák, öngyilkosságok, betegségek stb). Persze ez nem egyik percről a másikra fog történni, hanem 2012-ben indul be (de gyorsan) a folyamat. Nos akkor visszatérve a negyedik dimenzióra.(megértés, az összefüggések felismerésének a dimenziója) Ezt egy tudati dimenzió változást jelent, tehát a tudatunk ki fog teljesedni és mivel a rezgés magasabb fokára lépünk, sok olyan dolgot fogunk megérteni, amire még most nem jöttünk rá vagy nem értünk még most. Meg fogunk nagyon sok összefüggést érteni. A tudati rezgésünk emelkedésének a feltétele a szeretet lesz. Tehát aki nem rendelkezik egy megfelelő mennyiségű szeretet energiával, az egyszerűen (vagy bonyolultan) el fog tűnni. (vissza lesznek hívva a föld színpadáról) A negyedik fény jelentése is hasonló. Itt a szeretet fényét kell értelmezni, ami egy belső fény alakjában meg fog bennünk erősödni. (már akiben – akiben nem, annak peche lesz)


Mit jelent a galaktikus együttállás?

Konkrétan ez úgy fog végbemenni, hogy a galaktikus együttállás egy óriási katasztrófák folyamatát indítja el. 2012-ig a föld pólusa eltolódik, ezáltal a föld elhajlik a tengelyén és ezt időjárási katasztrófák kísérik. Kryon szerint 2012 a régi világ eltűnését, a civilizáció összeomlását, az anyag átalakulását és a föld újjászületését jelenti. Az én magam véleménye: ilyen jellegű változás, világkatasztrófa vagy világvége nem fog végbemenni. Már többször jósoltak meg nagy katasztrofa változásokat (lásd Tobiás), ami nem úgy vagy egyáltalán nem következett be. De nagy változásokra számíthatunk. A természeti katasztrófák mellett, gazdasági összeomlásra is lehet számítani. A gazdasági és a politikai élet teljesen össze fog omlani, Több millió ember halálával kell majd számolnunk és ez a folyamat nem fog megállni, hanem 2012 csak a kezdett lesz.
Akik majd egy magasabb tudati rezgéssel fognak rendelkezni, ahol a szeretet, a béke, az egymás megbecsülése, a hit és a bizalom fog uralkodni, azok fogják az irányitást átvenni. És meg lesz a lehetőség egy újabb, egy szebb világot felépíteni, gyűlölet, félelem, háborúk, kizsákmányolás, töke, a természet elpusztítása és hamis politika nélkül. Még mindig nem késő! Ragadjuk meg az alkalmat és azon fáradozzunk, hogy mi legyünk az elöljárói egy biztosabb és szebb jövő felépitésében, ahol a szeretet és a béke fog uralkodni.
(forrás:2012 tudatszintváltás.hu)


kep._csik_vekony_zold.gif


-----------------------------------------------------------------------------------------------



A FÖLD BOLYGÓSZINTŰ DIMENZIÓVÁLTÁSA 2012


Dimenzióváltás / Tudatváltás/ a felgyorsított spirituális fejlődés jellemzi és akkor beszélhetünk Dimenzióváltásról ha egy kozmikus test /Bolygó/ elhagyja tudatosság eddigi szintjét magasabbra emelkedik mint teszi ezt a Föld is minden rajta élő lénnyel, negyedik dimenzió tudatosságába. Ez a szint felső fényvilágok legalsó szintje /alsómenyország/! Előre jelzések szerint több lehetőség kínálkozik a lefolyás megélésére! A "gyors" ez lehet 5mp azonnali álombamerüléssel kezdődik. lehetséges egy lassúbb lefolyású, ez évekig eltarthat!


DIMENZIÓVÁLTÁS LEHETSÉGES LEFOLYÁSA!


Ebben a naprendszerben /galaxisban/ először a geomágneses mező gyengüi meg és váltakozóvá válik. A bolygó civilizációja hanyatlatásnak indul végkimeneteléig két év, de minimum 3 hónap. Ebben az időben a puszta létezés rendkívül veszélyessé válik. Minden rendszer szétesik a civilizáció működésképtelenné válik. Ez a KÁOSZ ideje ez az átlépés előtti szakasz pillanata amikor még a földön vagyunk közvetlen előtte mielőtt átlépnénk a negyedik dimenzióba. Utolsó 5-6 órában a negyedik dimenzió becsorog a harmadikba. VÁLTÁS ELŐTTI FÁZISBAN - 3 - 24 HÓNAP -IG TARTHAT a mágneses változások miatt az emberek tudatossága zavarttá válik , ez a világ szociális rendszer felborulását hozza magával nincs élelmiszer nincs vezetés. Minden földi terület bizonytalanná válik./ ezt már láthatjuk a világban/! Ezekben az időkben minden a személyiségeken múlik.


A KEZDET JELEI!


A geomágneses "ENERGIA MEZŐ ERŐS GYENGÜLÉST MUTAT" a tudomány szerint is ez már zajlik JÉZUS megjelenése óta tehát 2007 éve ami 500 év óta egyre erősödik, ahogyan közeledik a váltás ideje az energiamező összezavarodik ez megtörtént /repülőtereken átállították a mágneses műszereket/ a folyamat egyre látványosabb 25 -30 éve a madarak útvonala mint a bálnák delfinek sem követik a régi útjukat, irányváltozások miatt sokszor partra kerülnek. Észak -Déli poláris értékek felcserélődnek, megváltozik az alap rezonanciája a földnek 0 érték jön létre /Schumann frekvencia/ kételkedők keressék /Gregg Barden/ munkáját, 0 érték a tudatosságra, érzékeinkre, érzelmeinkre van hatással. Ez az időszakasz mintegy 14 napig eltarthat, megnő az erőszak a belső kiegyensúlyozatlanság. Mindenki gondolja végig egy szabad káosz fogalmát!


MIRE SZÁMÍTHATUNK!


Ugrás megkezdésével megszűnik a kételkedés speciális forma- és színváltozások lépnek be, ami az emberi tudatformában ismeretlen jelenség, ettől a pillanattól elhagytuk a harmadik tudatsíkot, a föld tengelye is átfordulhat, egy új tér dimenzióban időben érkezünk. Áthaladunk az sötét ürességen, és belépünk a Föld negyedik dimenziójába, előtte bekövetkezik a szellemi felemelkedés, feltámadás, és halál egy időben következik majd be

(ismeretlen forrás)


----------------------------------------------------------------------------------------------


N A P K I T Ö R É S

Daniel Baker, a Coloradói Egyetem űrkutatója szerint soha nem látott mértékű napkitörésekre, úgynevezett nap-"szuperviharra" számíthatunk 2012-ben, amelynek következtében a civilizáció visszasüllyedhet a sötét középkorba. A felerősödött naptevékenység következtében ugyanis sötétbe borulhat az egész földgolyó, átmenetileg működésképtelenné válhat az elektromos hálózat, még a vízellátással is lehetnek gondjaink, valamint megszűnhet a légi közlekedés, és összeomolhat a világ kommunikációja. A kutató előrejelzései szerint az esemény csodálatos égi jelekkel kezdődik majd. Lángoló "fénykígyók" lepik el az égboltot, és ragyogó északi fény gyönyörködteti a szemet. Közismert, hogy a Nap aktivitása 11 évente felerősödik, azonban a soron következő napvihar hatásáról úgy vélekedik a kutató, hogy akár atomkatasztrófához hasonló következményei is lehetnek. Az amerikai tudományakadémia szakértőket kért fel arra, hogy elemezzék, milyen károkat okozhat egy hatalmas napvihar a Földön. Bár a tudósok nem kongatják a vészharangot és nem tettek javaslatokat arra, mit kellene tennünk a katasztrófa elkerülésére, elég sötét képet festenek a lehetséges következményekről. A Nap 11 éves ciklusokban változik. A ciklus elején 3-4 évig egyre több napfolt jelenik meg, és mind hevesebb napviharok törnek ki, majd a maximumot elérve csökkenni kezd a napfolttevékenység. A jelenlegi napciklus körülbelül egy éve kezdődött, a csúcsa 2012-ben várható. Egy-egy hevesebb napkitörés során a Nap akár több milliárd tonna anyagot is kilövellhet a Föld irányába: a jelenség elektromágneses

viharokkal jár, ez pedig tönkreteheti az elektromos berendezéseket bolygónkon. Az ilyen események során először az elektromos hálózat válik működésképtelenné, ezt követheti a kommunikációs rendszerek összeomlása, a közlekedés, a pénzügyi rendszer és a vízellátás akadozása. Ilyen helyzetben a GPS-eszközök is használhatatlanná válhatnak. Dan Baker tanulmánya felhívja a figyelmet arra, mennyire védtelenek vagyunk a Nap szeszélyeivel szemben, ráadásul a napviharok hatását nem lehet olyan pontosan megjósolni, mint a földi időjárást. (Bár mostanában ez is kérdőjeleket von maga után.) Az biztos, hogy bizonyos fokú kellemetlenségekre mindenképpen számíthatunk 2012-ben.

Megalapozott félelem


Ludmány András, az MTA Napfizikai Obszervatóriuma vezetője szerint nem alaptalanok a félelmek, ugyanis a műszaki berendezések esetében a kockázat elég nagy. "Az újabb technológiák egyes elemei elég érzékenyek a

napkitörésekre. Előfordulhat, hogy a napciklus minimumában felküldenek egy műholdat, a maximumban pedig rájönnek, hogy az rendkívül érzékenyen reagál a sugárzásokra, így akár teljesen tönkre is mehet. Nem véletlen az sem, hogy a műholdak sugárzástűrését titokban tartják, nehogy a biztosítók megemeljék ezeknek az eszközöknek a biztosítási díját. Az erős napkitörések során a magasfeszültségű vezetékek mellett még az elektromágneses viharban antennaként viselkedő olajvezetékek is károsodhatnak, így nem csoda, hogy olajvállalatok is részt vesznek a napfizika finanszírozásában. A Föld irányába történő kitörésben száguldó protonok kb. fél óra alatt érik el a Földet, ám a koronaanyagnak nevezett, hatalmas mágneses buborék, ami az igazán nagy zűröket okozza, csak egy nap alatt ér ide. Ez lehetővé teszi, hogy valamelyest felkészülhessünk az eseményekre."

Emlékezetes napkitörések


1859-ben -- a ragyogó fénynek köszönhetően -- a trópusokon hajnali 2 órakor újságot lehetett olvasni, a kaliforniai aranyásók pedig dolgozni indultak, mert azt hitték, megvirradt. Ugyanebben az évben Amerikában és Európában egy heves napvihar miatt elnémultak a távíróvonalak.


A közelmúltban is találunk hasonló példát: 1989-ben Quebec lakóinak egy része 6 napig maradt áram nélkül a napkitörések következtében.

(ismeretlen a szerző a számomra)

kep._csik_vekony_zold.gif


---------------------------------------------------------------------------------------------

kep._aranyszinu_2_sziv.png


Ha bővebben akarsz olvasni ebben a témában látogsd meg werboldalam jezusafeny.hu

http://jezusafeny.hu/index.php?option=com_fireboard&Itemid=58&func=showcat&catid=19






 
 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 46
Heti: 86
Havi: 2
Össz.: 393 002

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 - dimenzióváltás
Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye - © 2008 - 2024 - szeretet-ezoterika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »