Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye

Itt megtalálsz minden olyan írást, (ezoterikus, szellemtani, angyalokkal kapcsolatos) amit sokan elutasítanak, mert nem hisznek benne. " De kérlek gondolkozz és higgy!" A szeretet örök, kifogyhatatlan. "Aki hisz, el nem vész.""A Hathorok 2010 január 13-ai üzenete Tom Kenyon csatornázásában
Sári Izabella fordításában

A közelmúltbeli szeizmikus esemény Haitiban, az utolsó üzenetünkben előrejelzett Zűrzavaros Csomó kezdetének a hírnöke.

Egész nyíltan meg vagyunk lepődve, hogy ez az esemény enyhén az általunk előrelátott időkereten kívül történt. Ez azt mutatja nekünk, hogy az "újszerűség"(ami az előreláthatatlanság felerősödését jelenti) gyorsabban terjed, mint ahogy azt reméltük. Ennélfogva még inkább nehéz, és nehéz lesz hajszálpontosan eltalálni az ehhez hasonló jövőbeli történéseket.

Azonban, az általános benyomás egyike a planetáris állapototokról a szélsőséges illékonyság. Az Északi Mágneses Pólusotok rendhagyó és kiszámíthatatlan módon változtatja helyzetét. A fotoszféra (a Nap légköre, a fordító megjegyzése) is szokatlan aktivitások jeleit mutatja, amelyeket még nem fedeztek fel a tudósaitok. Mindez várható, mert a bolygó a Felemelkedésbe lépésen megy keresztül, és mi mindezt a Föld felsőbb dimenziókba való születésének a születési gyötrelmeihez hasonlítjuk.

Nem az a szándékunk ebben az üzenetben, hogy jóslatokat adjunk a Zűrzavaros Csomó kibontakozásáról, mert teljes alázatosságunkkal be kell vallanunk, hogy technológiánk többé nem képes pontosan előre látni az előttetek kibontakozó zűrzavaros eseményeket.
Amiről beszélni szeretnénk, mint mindég, a multidimenzionális tudatosság gyakorlati alkalmazása.
Vibrációs mezőtök állapota az, ami meghatározza bármely esemény tapasztalását. Legegyszerűbb formájában, életetek legapróbb dolgainak a nagyrabecsülését ha művelitek, az adja majd a legnagyobb eredményt. A különböző belső technológiák, melyeket előzőleg adtunk át nektek, szintén segítenek benneteket az átmenetel alatt navigálni, de megértjük, hogy nem mindenki képes a multidimenzionális tudatosságba belépni. Hogyha te is ezen személyek közé tartozol, ne nyugtalankodj miatta. Egyszerűen az életetekben lévő dolgok nagyrabecsülése gyorsabban és hatékonyabban emeli vibrációs mezőtöket, mint akármelyik szakrális geometria.
Az egyik feladat tehát egy magasabb vibrációs szintet elérni. Mi nem a fizikai vibrációról – a fizikai testetek vibrációs szintjéről - beszélünk, hanem a szubtilis (finom) energia testek azaz a KA-tok, vagyis éteri hasonmásotok vibrációs szintjéről.
Amint bolygótok mélyebben belép energetikai folyamatába, több illékonyságot várhattok az időjárási mintákban, de megnő az előre láthatatlan föld változások száma is. De valahogyan a külső eseményekkel könnyebben boldogultok, mint a belső változásokkal, amelyekkel szembesülni fogtok.
Azok közületek, akik érzékenyebbek az energetikai szubtilitásokra, "levertnek" találhatják magukat a dimenzionális és fizikai váltások által, amelyek történni fognak. Kisebb "nagyobb mértékben, vibrációs szintetektől függően, egyre több és több egyén fog alvási zavarokat tapasztalni, és furcsa álmokat" némelyikük természetében profetikus lesz. Több mint valószínű, hogy megnő a furcsa fizikai gyengélkedések száma, amire nincs logikus magyarázat. Ezek gyakran a kora reggeli órákban jönnek elő, amikor az energetikai testetek a belső utazásról vissza váltja tájolását a fizikai formátokra. Az effajta fizikai kellemetlenségek a belső szerveitek és a különböző testi rendszerek reakciója a felgyorsított változások végbemenetelére. Más szóval, fizikai testeitek számára kihívás a bolygó változások gyors kiterjedése.
Hirtelen és váratlan periódusait tapasztalhatjátok a túlzott kimerültségnek és gyengeségnek, de még az egyidejű ébrenlét és álom nagyon szokatlan állapotát is. Ismételten, mindezek a kihívások a földeteken végbemenő gyors változások eredményei. Hogyha megvan az a luxus, hogy van időtök, és ilyen energetikai zuhanást éreztek, hirtelen kimerültség rohamot, a legjobb ha lepihentek, ha van rá lehetőség – szó szerint, feküdjetek le. Hogyha ezt nem tudjátok megtenni, azt szorgalmazzuk, hogy legyetek éberek, ha vezettek, ha fontos döntéseket és választásokat hoztok, főleg ha a technológiával kapcsolatban. Lehetséges - és mi arra számítunk, hogy ez igaz - az ingerlékenység általános növekedése a lakosság körében, apró negatív összeakadások könnyen valami sokkal nagyobbá erősödhetnek.
Előző üzenetünkben felajánlottuk a Toboz Mirigy Dimenzionális Behangolását. Ez még mindig egy nagyon hatásos hang eszköz, ezen perióduson való áthaladásotok segítségére. Napi pár perc hallgatása ennek a behangolásnak, segíthet rendszereteknek "felhangolnia" önmagát, hogy az előttetek lévő változások kevésbé stresszesek legyenek. (itt lehet meghallgatni: http://tomkenyon.com/sound-gifts ez megnyitja a hang ajándékok oldalt a Hathor Pineal Gland Dimensional Attunement címszavakkal az oldal közepén. A szöveg alatt lila betűkkel két lehetőség van adva, a hanganyag lehallgatására vagy másolására klikkelj az első lehetőségre: Listen or Download)
Ismételten, a kulcs összetevője ennek az egésznek a vibrációs szintetek, és a Dimenziós Behangolás a Toboz Mirigynek a Fény felsőbb birodalmaihoz való hangolása által segíti az idegrendszereteket. Úgy gondoljatok rá, mint egy "akusztikus mentőtutaja".
Tapasztalhatjátok azt is, hogy nagy számú egyén választja a Föld síkjának az elhagyását. Ezek a távozások váratlan balesetek, előre láthatatlan betegségek és természetesen föld változások és időjárási anomáliák következtében történnek majd. Amit mondani szeretnénk nektek ezzel kapcsolatban, hogy ahogy a Föld dimenzionalitása változik, a dimenziók közötti fátylak vékonyabbá válnak, és sokak számára igaz lesz, hogy barátaikat és szeretteiket sokkal tisztábban érzékelik a fátyol túloldaláról, mint bármikor azelőtt.
Valamiképpen a fátylak az élet és halál között felemelkednek, és a fátylak a dimenziók között pedig szétválnak. Ennek következtében, egyeseknek közületek szokatlan és különleges találkozásai lehetnek állati szellemekkel, a Föld Déváival és a természet más szellemeivel, melyek az elmúlt néhány ezer év alatt feledésbe merültek.
Habár nehéz és kihívásokkal teli periódus, ez egy különleges alkalom, hogy megtestesülve legyetek most. Tekintet nélkül arra, hogy mi fog kibontakozni előttetek az életetekben, vagy a körülöttetek lévők életében, azt tanácsoljuk, hogy műveljétek a nagyrabecsülést a legkisebb dolgokért is az életetekben. Osszátok meg szereteteteket és vonzalmatokat a hozzátok közelállókkal.
És a hatalmas "miasm"-ban (ártalmas kigőzölgés) amit Nyugati Civilizációnak neveztek, az egyéni kapcsolatok fogják túlélni a közeledő vihart.
Amint elengeditek a kultúráitok által teremtett torzulásokat és ráébredtek létezésetek egyszerű igazságára, mint egy megtestesült lény a térben és időben, látni fogjátok, hogy a nagy kaland csak most kezdődött.

A Hathorok

Január 13, 2010
Fordította: Sári Izabella
Szerzőjogi Közlemény
2009 Tom Kenyon. Minden jog fenntartva.
Az üzenet szabadon másolható és megosztható bármelyik médián keresztül, mindaddig míg semmilyen változtatást sem eszközöltök rajta, tüntessétek fel a szerző nevét, a szerzőjogi közleményt és a web címet ahol az eredeti szöveg megtalálható.
Az eredeti üzenetet a http://tomkenyon.com/Haiti-and-the-Chaotic-Nod weboldalon található.
Weboldal: http://tomkenyon.com Contact: office@tomkenyon.comhttp://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=538
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
 

---------------------------------------------------------------------------------------------
A Hathorok üzenete a Föld számára Tom Kenyonon keresztül

A Hathorok március végén adták át ezt az üzenetet Judinak és nekem, de akkor éppen úton voltunk, ezért mostanáig nem tudtuk nyilvánosságra hozni.
Úgy gondoltuk, te is szeretnéd tudni, milyen üzenetet adtak át nekünk egy közvetítés során, néhány nappal ezelőtt. Tulajdonképpen megerősítették, hogy korábbi jóslataik és előrejelzéseik kezdenek beigazolódni. Egyre gyakoribb a rendellenes időjárás, mint ahogy az egész Föld is növekvő ütemben változik. Külön hangsúlyozták, hogy a jéghegyek és a gleccserek olvadása az egész bolygón gyorsabb lehet, mint ahogyan azt a tudósok megjósolták. Azt is elmondták, hogy ez az ökológiai helyzet a teljes pusztulásig is eljuthat. Ez egyéni szinten azt jelenti, mindezt mi magunk teremtettük meg.

Nem hiszem, és nem is érzem, hogy a Hathorok a végítéletet hirdetnék. Ők mindig azt mondták, hogy saját valóságunk társteremtői vagyunk és a negatív helyzetek visszafordíthatók akár az utolsó pillanatban is. Megjegyzéseikkel csupán azt akarják kifejezni, hogy az általuk átadott információk lehetővé teszik mindnyájunk számára, hogy jobb döntéseket hozzunk magunk és szeretteink számára a jelenlegi, példa nélküli változások közepette.

Nem állítják, hogy a jóslataik elkerülhetetlenül bekövetkeznek.
Ez olyan lenne, mintha valaki kijelentené, hogy kilyukadt az autód gumiabroncsa, kezd leereszteni, és azt jósolná, hogy nem tehetsz ellene semmit, meg kell várnod, míg teljesen lapos lesz. Az információ és a tudás megerősíthet bennünket, de csak akkor, ha használjuk a gyakorlatban és nem sújt le vagy bénít le teljesen az, amivel szembesülünk.

A Hathorok azt is jelezték, hogy egyre gyakrabban fognak mostantól üzeneteket átadni a Föld számára, amint az események felgyorsulnak. Nem jelezték, hogy pontosan milyen rendszerességgel adják majd át az üzeneteket, de nincs is szükség arra, hogy ezt előre jelezzék.

Az alábbi üzenet a Föld mágneses mezejéről szól, és arról, hogyan hat ránk.

-----------------------------------------------------------------------------------------


A Hathorok üzenete a bolygó számára a Föld mágneses mezőjéről

Hadd adjunk nektek egy átfogó képet a bolygótok jelenlegi helyzetéről, úgy, ahogyan mi látjuk.

A Föld mágneses mezeje most kissé megzavarodott és átalakulóban van. Ez interdimenzionális szinteken nyilvánul meg, és a háló egyre jobban megnöveli a mágneses mező hullámainak amplitúdóját és erejét. A Föld mágneses mezejének átalakulása olyan, mint egy nagy hullám, mely nagyon gyorsan emelkedik és esik, és a rezgések nagyjából egy percesek, de jól elkülöníthetőek.


Ez nagyon különösen hat az emberi tudatosságra, különösen a biológiai tapasztalatokra. Nagyon sokan érezhetik most magukat kimerültnek és fáradtnak. (Mint korábbi üzeneteinkben már említettük, ezeket a tüneteket az űrből érkező energiák is okozhatják, melyek a galaxisotokba és a naprendszeretekbe messziről érkeznek.)

De ez a fajta zavar teljesen más. Ezt a Föld mágneses mezője maga okozza, mely válaszol az űrből érkező energiákra. Ez a Föld olvadt magjának válasza; és a mágneses mező párbeszédet folytat a kozmosszal - ha el akarjátok képzelni, akkor ehhez lehet hasonlítani. A tudományotok jelenlegi állása nem így magyarázza ezt, de a mi nézőpontunkból a mágneses mező párbeszédet folytat a kozmikus látogatókkal, a távoli űrből érkező energiákkal, melyek természetüknél fogva a spirituális fejlődés katalizátoraiként működnek. Egy másik tünetcsoport, mely közvetlen összefüggésben áll a mágneses mező zavarával, az a rövidtávú memóriátok különböző változásaival kapcsolatos - mivel a memória az idegrendszeretek és a bolygótok mágneses működésétől függ.
Az agyatok az egy perces gravitációs és gravitáció-mentes szakaszok mentén továbbítja az információt az idegpályákon és ezért a Föld mágneses mezőjének ingadozása közvetlenül befolyásolja. Ezért a rövidtávú memóriátokban nagyobb rendellenességekre számíthattok. Néha azon kaphatjátok magatokat, hogy elkezdetek egy mondatot, és hirtelen nem jutnak eszetekbe a szavak, vagy felcserélitek a mondatban a szavak sorrendjét. Míg bizonyos esetekben ez akár agyi rendellenesség jele is lehet, azt veszitek majd észre, hogy ez másokkal is egyre gyakrabban megtörténik körülöttetek. A kollektív rövidtávú-memória zavar elterjedése a legszokatlanabb helyzetekbe hozhatja az embereket. Ez a helyzet lehet egy lehetőség vagy átok, attól függően, hogyan kezelitek.

A lehetőség ebben az, ha átláttok saját teremtésetek mentális mátrixán. Ez alatt azt értjük, hogy ha az elmétek nem képes a megszokott módon folytatni a történet fonalát, akkor megláthatjátok az érzékelés fátyla mögött rejlő valóságot. Ti hoztátok létre a fátylat azért, hogy távol tartsátok magatokat azoktól a dolgoktól, melyeket nem akartok közvetlenül látni vagy megtapasztalni, vagy egyes esetekben azoktól, melyeket mások nem akarnak, hogy lássatok vagy megtapasztaljatok. Itt most a kollektív valóságotok azon láthatatlan manipulátoraira gondolunk, akik a gazdasági és politikai hatalom gyeplőit tartják a markukban.


Korábban már elmondtuk nektek, hogy vannak olyan erők a bolygótokon, melyek aktívan ellenállnak a spirituális fejlődés ösztönzésének. Ők abba fektették az energiájukat, hogy folytatták a hazudozást, azáltal, hogy elsikkasztották az információt és így kontrollálnak benneteket. Munkájuk azonban egyre nehezebbé válik.


Egyre nehezebb lesz a munkájuk, mivel a mágneses mező zavarai miatt hézagok keletkeznek az emberi elme által kivetített mentális valóságok megteremtésében. Azoknak, akik kontrollálni és manipulálni akarnak benneteket, hatalmas források állnak rendelkezésükre és fel is használnak mindent, de a Föld mágneses mezejét nem tudják kontrollálni! És ezért hálásak lehettek.


Az az impulzus, mely a Föld mágneses mezejét befolyásolja, nagyon messze áll attól, hogy ők befolyásolni tudják. Mivel mi értjük a dimenziókon túli fizika törvényeit, arra számítunk, hogy a mágneses mezőtök zavarai egyre nagyobbak lesznek a következő néhány évben. Azok közületek, akik érzékenyek az energiákra, erősebben érezhetik ezt már most is, de a következő 2-3 év során valószínűleg a legtöbb emberre hatással lesz ez a változás, annyira, hogy ez tudatosul bennük, még ha nem is tudják, mi okozza. Van néhány javaslatunk arra, hogyan kezeljétek ezt a helyzetet.


Az első javaslat a legegyszerűbb. Ez abban áll, hogy meg kell értenetek, milyen kapcsolatban álltok a Föld magjával. Nemcsak hús-vér emberek vagytok, hanem energetikai lények is, ezért képesek vagytok tudatos energetikai kapcsolatot létesíteni a Föld magjával.


Ezt úgy tudjátok leginkább megérteni, ha belemerültök a Föld mágneses mezejébe, hogy az körülvegyen benneteket. Ha mentálisan ráhangolódtok a Föld magjának (mely a mágneses mező generátora) rezgésére, akkor energetikailag stabillá váltok. A Föld - lévén tudatos lény - olyan módon fedi fel magát előttetek, amit nehéz leírni, mivel a ti kultúrátok nem ismer rá semmilyen nyelven szavakat. Azért manipuláltak és kontrolláltak benneteket, hogy erről semmi szín alatt ne szerezzetek tudomást, mert ez hatalmas erőt adhat nektek.


Ha összhangba kerültök a Föld magjának rezgésével, tudatossá váltok arról, hogy maga a Föld is egy élő, tudatos lény. Eme köteléken keresztül egyfajta energetikai szilárdságra tesztek szert, még az egyre növekvő káosz kellős közepén is.


Ebben az a különös, hogy amint úgymond "észhez tértek", kevésbé tudnak kontrollálni és manipulálni benneteket azok az erők, melyek jelenleg az emberiség gondolat-folyamát ellenőrzik a félreinformáláson, manipuláción és elme-kontrollon (agymosáson) keresztül.


Más szóval, ha közvetlen, tudatos kapcsolatba léptek a Föld magjával, elkerül majd benneteket számos olyan hatás, amit életellenes technológiának nevezünk. Ha szeretnétek többet is tenni azon kívül, hogy mentálisan ráhangolódtok a Föld magjára, azt ajánljuk, használjátok a pránavezetékeiteket. Ez egy finomenergetikai vezeték, mely a fejetek felett indul és a testetek középpontján keresztül a Föld középpontjáig fut. Ez a cső vagy csatorna a föld mélyén kiterjeszthető, egészen a valódi legbelsőbb magig, és a fej felett is egészen a távoli űrig. Ennél a módszernél nem foglalkozunk a vezeték kiterjesztésével a fej felett, csak a Föld magjáig terjesztjük ki.


De lényeg itt nem is annyira az, hogy a vezeték elérje a Föld középpontját. A lényeg, hogy megértsétek: kapcsolatba léphettek a Föld magjával csupán azáltal, hogy tudtok róla. Ez eljuttat benneteket a stabilitás érzéséhez a növekvő káosz kellős közepén is. Felébreszti az érzékeiteket. Tudatosabb kapcsolatba léphettek a Földdel. De itt figyelmeztetnünk kell benneteket arra, hogy ez megszünteti a rajtatok levő hipnózist - és ezáltal kevésbé lesztek kontrollálhatók. Így tisztán átláttok majd a benneteket körülvevő hazugságokon! A második javaslatunk az, hogy fejlesszetek ki tudatos kapcsolatot a galaxis középpontjával. Vagyis értsétek meg, hogy ráhangolódhattok a Tejútrendszer magjára, mely egy fekete lyuk, ahhoz hasonlóan, ahogy a Föld magjára ráhangolódtok - így stabil kapcsolatot hozhattok létre a galaxisotokkal.


Ha képesek lesztek erre, csupán azáltal, hogy meghalljátok, amit itt elmondunk, aktiváljátok magatokban annak a tudását, hogyan vigyétek ezt véghez. Ez nem egy bonyolult dolog. Ez egészen egyszerű, de meg kell értenetek, hogy van egy határtalan részetek, melyet nem korlátoz az idő és a tér, mely a fizikai testeteket meghatározza.


Azt kell megértenetek, hogy a tudatosság képes kiterjedni azonnal, bárhová időben és térben, és azáltal, hogy kiterjesztitek a tudatosságotokat a galaxis magjáig, megszilárdíthatjátok a kapcsolatotokat a galaxissal. Az ideális az, ha Föld és a galaxis magjával egyidejűleg léptek kapcsolatba.


Ezután képesek lesztek mesteri módon meglovagolni a távoli űrből érkező energiahullámokat.


De ismét figyelmeztetnünk kell benneteket, hogy kevésbé lesztek kontrollálhatók, sokkal nehezebb lesz hipnotizálni benneteket, és lehet, hogy nagyon különös élmény lesz számotokra ez a felébredés, miközben mások még mindig alszanak. Hogy mit kezdtek ezzel tudatossággal, az természetesen a ti választásotok és felelősségetek.

A Hathorok, 2008 március 24.
(forrás:csillagszülött.hu)
(Forrás, angol eredeti: http://tomkenyon.com/earths-magnetic-field/)

2007 Tom Kenyon. Minden jog fenntartva. Ezt az üzenetet csak változatlan formában lehet nyomtatásban vagy bármilyen médiában közölni, a szerző feltüntetésével, ezzel a copyright megjegyzéssel együtt. 

Íme egy rövid leírás azok számára, akik nem tudják, mi a pránavezeték:

A pránavezeték egy olyan finomenergetikai vezeték, mely mint egy cső fut le a koronacsakrától (a fej tetejétől), a test középpontján keresztül a gyökércsakrán (gáton) át, le a földbe. A gát a nemi szervek és a végbél között található.

Ha a hüvelykujjad és a középső ujjad hegyét összeérinted, akkor nagyjából akkora kört alkot, mint a te saját pránavezetéked kerülete. Néhány ezoterikus hagyomány ezt Központi Oszlopnak vagy Központi Vezetéknek nevezi.

A tibeti buddhista jógik és jóginik néhány ága egy egészen vékony vezetékkel dolgozik, mely olyan vékony, mint egy emberi hajszál, és a pránavezeték közepén fut végig. Ezt az energiaösvényt Titkos Csatornának is nevezik, és néhány ezoterikus jógagyakorlat során arra használják, hogy a finomenergiákat befolyásolják általa a jógi vagy jógini testében - létezik egy olyan elképzelés, mely szerint ezekkel a gyakorlatokkal gyorsabban el lehet érni a spirituális megvilágosodást.

Általában a pránavezeték néhány méter mélyen hatol a földbe (hacsak nem vagyunk valóban földeletlenek) és ugyanígy, néhány méterrel a fej fölé emelkedik. Mivel a pránavezeték egy finomenergia-csatorna, nem a newton-i fizika szabályai szerint működik, hanem a kvantumfizika elveinek engedelmeskedik. Ezért lehet a pránavezetéket kiterjeszteni egészen mélyen a földbe, a bolygó magjáig, és a távoli űrbe egyaránt.

Ha a kedves olvasó számára ez nagyon földöntúlinak tűnik, javaslom, hogy olvassa el azt a rövid cikket, melynek címe Thoughts and Observations of the Channel (Gondolatok és megfigyelések a pránavezetékkel kapcsolatban - hamarosan magyarul is elérhető a Mandala-Veda honlapján.) Az angol cikk a következő weboldalon található: http://tomkenyon.com/thoughts-and-observations/
Ha ez segít, gondolj úgy a pránavezetékre, mint egy képzeletbeli eszközre.
Ezután már mindegy lesz, hogy ez valóságban is létezik-e.

A pránavezeték hatásait a saját feltételeid szerint fedezheted fel.

A pránavezetéket a gondolatokkal és a szándék által befolyásolhatod. Csupán annyira van szükség, hogy szándékoddal kiterjeszd a Földbe és a kozmoszba. Ha ez még új számodra, csak gondolj arra, hogy ez megtörténik. Amint egyre többet dolgozol ezen, egyre határozottabban fogod érezni, amint kiterjed vagy visszatér, attól függően, hogy éppen mi a szándékod.

A pránavezetéknek azt a használatát, melyet Hathorok javasolnak a fenti közvetítésben, azoknak tanácsoljuk, akik többet szeretnének tenni annál, hogy pusztán mentális összhangba kerülnek a Földdel. Néhányan rezonátorok, mások aktivátorok, van, aki mindkettő. Ráhangolódni egy rajtunk kívül álló dologra (mint például a Föld középpontjára) valójában egy passzív folyamat. Néhány embernek többet kell dolgoznia ezen, mások enélkül is jól csinálják. Azok, akik tenni akarnak valamit a ráhangolódás közben, a pránavezeték kitűnő eszköz. Válaszd azt a módszert, ami neked legjobban megfelel. Bárhogyan is végzed, az a fontos, hogy lépj mentális összhangba a Föld magjával, és ha tudod irányítani, ezzel együtt a galaxis középpontjával is.
(forrás:csillagszülött.hu)
(Forrás, angol eredeti: http://tomkenyon.com/earths-magnetic-field/

2007 Tom Kenyon. Minden jog fenntartva. Ezt az üzenetet csak változatlan formában lehet nyomtatásban vagy bármilyen médiában közölni, a szerző feltüntetésével, ezzel a copyright megjegyzéssel együtt.

---------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------A káosz csomópont növekvő kiterjedése: A Mexikói Öböl
2010. június 23.

A Káosz Csomópont jelenlegi szakaszában egy nagyon nehéz átjáróhoz érkeztetek. Az emberi gőg, a kapzsiság és a butaság a bolygó teljes élővilágát veszélybe sodorta. A Mexikói Öbölbeli katasztrófáról beszélünk. A kormányaitok és a média nem közölte veletek a teljes igazságot. A helyzet irtózatos és több lehetséges idővonal keresztezi az eseményt.
Ezek közül néhánnyal szeretnénk foglalkozni, majd a figyelmünket rátok, az emberi egyénekre fordítjuk.
Az idővonalak lehetőségei alakíthatók, változtathatók. Nincsenek kőbe vésve, ahogy a szólás mondja. Annyira sok tényezőt érint az Öbölben kialakuló környezeti katasztrófa, hogy nehéz megjósolni annak a kimenetelét, hogy a háromdimenziós valóságban miként fog megjelenni. Ezen kívül, ahogy korábban is említettük a dolgok gyökeresen megváltoztathatók a huszonnegyedik órában is.
A megsérült területen hatalmas a gáz- és olajmennyiség és amennyiben nem sikerül megfékezni több lehetséges kifejletbe fog torkollni.
Az egyik ilyen rendkívüli lehetőség az Öböl térségében az élővilág jelentős ( ha nem teljes) kipusztulása, valamint a szennyező anyagok Atlanti Óceánba kerülése, majd a Golf-áramlattal Európába továbbítása, ahol a mérgezés magas szintje negatívan fogja befolyásolni az óceán élővilágát. Ha a sérülést nem sikerül lezárni, akkor valós lehetőség a teljes Atlanti Óceán elszennyeződése és végül a világ összes óceánjának veszélyeztetése. Minél távolabb van az Öböl térségétől, annál kisebb lesz a szennyezés. Az egyik világos lehetőség a Föld óceánjainak teljes végső szennyeződése.
Még rosszabb forgatókönyv szerint a metán, a mező természetes gázai kitörhetnek, áttörhetik az óceán talaját és hatalmas pusztításra képes szökőárt hoznak létre és mérgező gázokat bocsátanak a környékre.
A tragédia egy másik formája lehet, amennyiben az óceán talajában levő repedés elég naggyá válik ahhoz, hogy tektonikai elmozdulást hozzon létre, amely az Öbölből a Mississipi mentén haladva egészen a Nagy Tavakig is elérhet. Ez elképzelhetetlen méretű katasztrófa lenne.

Megismételve a mondottakat: a jelenlegi öbölbeli helyzet az incidensben résztvevő vállalatok részéről tanúsított emberi arrogancia, kapzsiság és butaság valamint a kormányok hanyagságának közvetlen következménye. Ezeket a vállalatokat vezérlő alapértéke a nyereség iránti érdekeltség, és azok a kockázati tényezők, amelyeket az élet szentsége miatt számításba kellene venni az egyenletben, mégsem vették soha figyelembe. Ez a letűnőben lévő kor sajnálatos jellegzetessége, ahol közvetlen szemtanúi lehettek a Föld vizeinek tönkretételének egy olyan kultúra által, ami az olajtól és a vállalatok nyereségétől függ, és amely a profit nevében megakadályozza egyéb technológiák felhasználását.
Mit ér a pénzetek, ha veszélybe kerül az élet? Úgy tűnik elhibáztátok ezt az egyszerű intelligenciatesztet. Szó szerint a régi világ összeomlásának szélén és az új világ kaotikus megszületése közben vagytok.
A Káosz Csomópont egyre nagyobb nyomással nehezedik rátok. Mi ezt szülési összehúzódásnak tekintjük, az új Föld megszületésének. Nagyon nehéz lehet, amennyiben az előttetek kibontakozó új Föld megszületése közben az egyik az egyik ilyen összehúzódásban megrekedtek.
Véleményünk szerint nincs olyan része a Földnek, ahol a bolygó átalakulása ne éreztetné a hatását, legyen az akár emberi, akár természetes eredetű. Jóllehet a világ néhány területét kevésbé fogja érinteni, de minden egyes rész gyökeresen át fog alakulni. Az élet bolygótokon egy szorosan összefüggő háló.
Azt tanácsoljuk, hogy akik az Öböl partvidékén és attól a szárazföld belsejében mintegy 30km-es távolságon belül élnek, legyenek szellemileg érzelmileg és spirituálisan készenlétben. Ez a finom intuíciók és ösztönök ideje. Ha késztetés érzel, hogy elhagyd a területet, az intelligenciateszt lesz. A siker és a bukás mindössze a kézzelfogható evolúció személytelen megnyilvánulása.
Amennyiben az Öbölbeli incidens mérséklődés nélkül folytatódik, akkor ez az egész bolygó számára hatalmas kihívás lesz. Ez az intuíciók és az ösztönök ideje akkor is, ha nem az Öböl közelében élsz.
Tanácsunk, hogy fejleszd magadban ezeket a képességeidet, és cselekedj a hozzád elérkező felismerések szerint. Mindannyiótok fejlettségének és a Földre születésekor a tapasztalatszerzési céljának megfelelő helyen, időpontban és körülmények között lesz.
Bármennyire is zordonnak tűnik a helyzet, tudatni akarjuk veletek: saját valóságotokat közösen teremtitek. Haladj felfelé a tudatosság útján, akkor is, ha a körülötted lévők lefelé haladnak. Amikor a helyzet tovább romlik, nehéz időszak fog eljönni, történetesen nőni fog a tömeghisztéria és neked meg kell találnod a középutad, a felfelé vezető keskeny ösvényt. Többször adtunk korábban tanácsot, hogyan fejlesszétek saját erőtökből a tudatosságotokat. Itt nem beszélünk róluk. Megtalálhatjátok ezeket korábbi üzeneteink között.
Eljött az ideje, hogy birtokba vegyétek spirituális hatalmatokat, ha még nem tettétek volna meg. Az evolúció megrajzolta az elválasztó vonalat. A bolygó válaszol az emberi mohóságra, gőgre és butaságra. Gaia túl fogja ezt élni. Még nem világos, hogy ez az emberek zömének is sikerül-e.
Még ezen mozgó sötétség közepette is kiváló lehetőség nyílik a tudatosságban felfelé haladni, akár az egyének, akár kulturáltan alkotó és együttműködő emberi közösségek számára.
Tapasztalhatjátok a pénzügyi rendszer folytatódó szétesését. A látszólagos kilábalás a kártyavár megtámasztásának eredménye volt, de az építmény újra rázkódik.
Azt tanácsoljuk, ne féljetek a rátok váró változásoktól, tekintsétek ezeket a körétek emelt börtön falain megjelenő repedéseknek. Lépjetek át a réseken szabadságotokba. Teremtő istenek és istennők vagytok. Hatalmas erő van a kezetekben, bár eddig aludtatok és nem vettétek észre milyen hatalmas, amit birtokoltok. Remélhetőleg az Öbölbeli válság hatására felébred az emberiség többsége és követelni fogja az életet veszélyeztető régi módszerek használatának megszüntetését.
www.tomkenyon.com.
A Hathorok
2010. június 23.
(forrás:lélekmód.hu)


-------------------------------------------------------------------------------------


Az érzés és az emberi fejlődés

Szeretnénk átadni nektek egy elképzelést arról, amit ti érzésnek neveztek, s ez majd felgyorsítja a fejlődéseteket. Mi különbséget teszünk az érzés, észlelés és az érzelem között. Az érzés alatt a fizikai, tapasztalható érzékelést értjük, az érzékekkel felfogható és a belső vagy finomabb világok fizikai érzékelését. Az érzelmek pedig számunkra az érzések és az érzésekkel kapcsolatos gondolatok együttese. Például ha hűvös és felhős az idő, akkor az érző természetetek jelenti ezt a bizonyos információt a környezetről. Az érző természetetek a test idegrendszerén keresztül jut ehhez az ismerethez. Továbbá a finomabb testek is információkhoz jutnak, amelyeket érzésként továbbítanak.
Ha történetesen negatív gondolataid vannak a hűvös, felhős napról, akkor úgy ítélheted meg, hogy "ez egy borús nap", és nyomott hangulatba kerülsz. Ez azért történhet így, mert egy semleges érzésre, amely ártatlanul, az érző természeteden keresztül jutott el hozzád, elítélő módon reagáltál. Érdekes módon más pedig egyenesen élvezheti a hideg, felhős napot, feldobódik magától a gondolattól.
Az érzések valójában nem negatívak és nem pozitívak. Semleges jelentések, olyanok, mint egy energiát mérő műszer.

Az érző természetetek az érzelmi testeteknek egy tulajdonsága, amely szorosan kötődik a Ká-hoz. Az érzelmi test egy energiamező, amely átszövi a fizikai testeteket. Ha valami mozgásba hozza az érzelmi testet, akkor egy bizonyos rezgésszámon vibrálni kezd, és energiaáramlatokat gerjeszt, amelyek körbejárják, átjárják a fizikai testet. Ha ezek az áramlatok elég erősek (például ha valami erős érzelmi hatást vált ki), akkor fizikailag lehet érezni magában a test szöveteiben is, ha erősebbek az érzések, erőteljesebb fizikai reakciókat váltanak ki. Az energia szempontjából a felemelkedési folyamat egyik kulcsa, hogy engedjük megnyílni és szabadon áramolni az energiamezőinket. Az érző természetetek kiművelésén keresztül juthattok el a képességhez, hogy több energiát mozgassatok, és pozitív módon irányíthassátok ezeket.

Az érzelmeitek hatással vannak az egészségetekre, amit a tudományotok is egyre világosabban kimutat és alátámaszt. Van egy létfontosságú, egyedülálló és pozitív rezgés, amely akkor jön létre, amikor valaki egy bizonyos érzelmet érez: egy érzelmi rezgéstartomány, amelyet feltétel nélküli elfogadásnak és feltétel nélküli szeretetnek hívnak. Ez a sejtek között olyan harmonikus rezgést hoz létre, amely pozitívan hat a DNS-re, erősíti, lehetővé téve a még pontosabb információtárolást. Ez a pozitív rezgés mindig létrejön a feltétel nélküli elfogadás és szeretet érzésekor. Természetesen minél többször tapasztaljátok ezt az érzelmet, annál kedvezőbben befolyásolja egész lényetek minden szintjét a DNS-től és a testetek fizikai szintjeitől kezdve az érzelmi testen át a Ká pránikus testének erősítéséig, és ettől jobban érzitek magatokat. Ha engeditek végigáradni az érzelmi testeteken a feltétel nélküli elfogadás és szeretet energiáját, akkor ezzel kezdetét veszi a mély gyógyulás és az egyensúly kialakulásának folyamata.

Az energia Ká-n keresztüli mozgatásának erőteljes módja, ha engeditek az összes érzést és érzelmet megtapasztalni. A legtöbb emberi lény a nehéz vagy kihívást jelentő helyzeteket gondolatban "rossznak"bélyegzi, és elhárítja az abból fakadó érzelmeket. Ha ellenálltok egy érzésnek vagy érzelemnek, akkor az érzelmi testetek nem tud megfelelő módon rezegni és megdermed vagy bezáródik. Ekkor csökken a mentális éberségetek, a gondolataitok kuszák, homályosak és zavartak lesznek.
A bolygótokon most kialakult élethelyzet és az általa gerjesztett érzelmek valójában egy magasabb tudatszint bevezető szakaszának felelnek meg, amelyek felemelkedéshez és maga¬sabb szintű képességekhez vezetnek. Egyiptom ősi templomaiban a tanítvány a magasabb tudatszinthez vezető úton haladva egyre mélyebb és mélyebb beavatásokban részesült. Ma a mindennapi életetek ez a beavatási folyamat.

Nem kell elmennetek sehová beavatásért, mert maga az élet az, akárhol is legyetek. A dolog nyitja, hogy engedjétek magatoknak átélni az egyes helyzetek kiváltotta érzéseket és érzelmeket, mert így észlelhetitek és kiegyensúlyozhatjátok azokat. Mivel az érzelmi test és a Ká energetikailag összekapcsolódnak egymást erősítve, illetve az érzéseiteket teljesen pozitívan tudatosítva, átélitek és jócskán előrelendítitek a fejlődéseteket.
Az érzelmi testnek külön rezgése van, és a Ká-tól eltérő módon áramlik. Mivel másféle a frekvenciája, másként reagál és tárolja az információt. Ez annyira fontos, hogy szeretnénk nektek tapasztalatban is bemutatni. Reméljük, lehetővé teszi majd számotokra, hogy tisztában lehessetek vele, hogyan őrzi az érzelmi testetek az emlékeket, és hogyan fejeződnek ki az érzelmi minták azért, hogy a magas fokú képességek szintjére emelkedhessetek, és minél gyorsabban kikerülhessetek a nehéz érzelmi terekből.
Virginia, mielőtt továbblépnénk a technika bemutatására, vannak-e kérdések, amelyek az olvasókban esetleg felmerülhetnek?

Virginia: Köszönjük. Keveset beszéltetek eddig a fizikai érzékelés határán túl lévő, finomabb testi mezőink alakjáról és méretéről. Le tudnátok írni, hogyan látjátok ezeket, mikor a legerősebb energiaállapotunkban vagyunk? És hogyan néz ki akkor, amikor az energiáink nem működnek rendesen?
Hathorok: A fizikai test kivételével a különböző egymást átható mezők ragyogó, tojás alakú, egymásba ágyazódó fénymezőknek látszanak. A Ká valójában egy összetett energiamező. Elsődleges alakja a fizikai testre hasonlít, bár annál némileg nagyobb. Ezért hívják az egyiptomi alkímiában éteri vagy spirituális ikerpárnak. A korai egyiptomiak tisztában voltak a természetével és a fizikai megjelenéssel való kapcsolatával. Valójában a Ká elmozdulhat, sőt úgy is tűnhet, hogy a személy egyszerre két helyen van jelen egy időben. A Ká-nak is van egy aurajellegű energiamezője, amit pránikus testnek hívunk.
A Ká-ról beszélve legtöbbször az elsődleges alakját és az auramezőjét együttesen értjük alatta. Ez a mező a többihez hasonlóan tojás alakú, és elég nagyra növekedhet, ahogy a személy felfelé halad a tudatosságban. Ez a Ká-t körülvevő auramező a tudatosságban való emelkedés során egy bizonyos pillanatban lángra lobbanhat, és szikrázó, aranyló fénymezővé alakulhat. Ezt az egyiptomiak sahhunak vagy dicsőséges lelki testnek nevezték. Persze most nagyon fejlett energiaállapotokról beszélünk.

A legtöbb embernél a pránikus test néhány centire vagy pár méterre terjed a fizikai testen kívül. A következő az érzelmi test, amely valamivel nagyobb az előzőnél. A mentális test egy kicsivel ennél is nagyobb, mivel az a fizikai test körül a térben holografikus módon őriz emlékeket. Ezután jön az asztrális test, ez már egy finomabb réteg, alig nagyobb a mentálisnál. Az ezt követő ragyogó tojás alakú mezőt éteri testnek nevezzük. Végül a legkevésbé sűrű ezek közül a kauzális test, amely egy fénylő pont a többi ragyogó tojás felett. Mindezek a finom testek fényt és hangot bocsátanak ki.
Ezeknek a frekvenciája túl magas ahhoz, hogy fizikai látás vagy hallás érzékelje, de pszichésen láthatók és hallhatók. Így bizonyosodunk meg róla, hol tartanak az emberek a fejlődésükben: a mezőik által kibocsátott fény és hang minősége alapján. Ha minden jól működik, akkor összhangban vannak. Ha viszont például korlátozó érzelmi mintákat vagy képzeteket tartotok fenn, akkor a színek és a hangok diszharmonikussá válnak. Az önkorlátozás súlyos eseteiben egy vagy több test meg is változtathatja a forgását - imbolyoghat, bezáródhat vagy megdermedhet -, illetve szélsőséges esetekben a finom test töredezetté is válhat.

Virginia: Azt mondtátok, hogy az energiánk személytől függően pár méterre vagy tovább terjedhetnek ki. Mekkora volt a legkisebb illetve a legnagyobb méretű energiamező, amivel eddig találkoztatok?

Hathorok: Egy olyan lénynek, mint Jézus, vagy egy Avatar-nak, több mérföldre, néhány esetben akár több száz mérföldre kiterjedő energiamezője van. Aki teljesen felemelkedett, annak az éteri teste magába foglalja az összes ismert Világegyetemet. Kiterjed és magában foglal minden szintet, minden információt, minden tudást. Ezen a szinten elérhető a mindentudás, hiszen a test összeolvad az univerzális testtel anélkül, hogy elveszítené személyes tudatosságát. A lehető legkisebb méretet, vagyis a Ká auramezőjének, a pránikus testnek a méretét betegség idején veszi fel. Súlyos betegség esetén a Ká életereje csökken, és ez a mező összezsugorodik. Teljesen visszahúzódhat a testbe, ilyenkor egyáltalán nincs pránikus energia a test körül vagy a felszínén.

Virginia: Le tudnátok írni, milyennek láttok egy utcán sétáló átlagos polgárt, hogy legyen viszonyítási alapunk?
Hathorok: Az embereket fényből és hangból álló, ragyogó, örvénylő, tojás alakú mezőkként észleljük. A fizikai testet ezeken a színes fényekből álló örvénylő mezőkön keresztül "látjuk", és olyannak tűnik számunkra, mint egy pislákoló csillagokból álló galaxis. Minden atom olyan, mint egy apró csillag, amely ragyogó fényt áraszt, a szerveitek pedig olyanok, mint a csillagrendszerek. Ha a benneteket körülvevő örvénylő mezőkön keresztül nézzük a testeteket, meglehetősen szépek vagytok. Olyanoknak tűntök, mint a csiszolt gyémántok, becsesek és csodálatosak vagytok. Ugyanakkor van valami, amit zavarónak találunk, amint az életerőtökre tekintünk. Sokan közületek visszaesést tapasztalnak a testeiteket körülvevő és bennetek lévő prána minőségében. Ez sok tényezőnek az eredménye, amelyek közül néhány kívül esik a ti irányításotokon. Emiatt még fontosabb ügyelnetek a Ká-tok ápolására és felemelésére. Az érző természetetek felszabadítása pozitív hatással lesz az életerőtökre is, fordítsuk hát most erre a figyelmünket.

Két gyakorlatot ajánlunk nektek, amelyek lehetővé teszik számotokra, hogy mélyebb megértéssel fedezhessétek fel az érzelmi testetek természetét. Az első gyakorlat annak a megismerésére irányul, hogyan őrzi az érzelmi test az emlékeket és az érzések energiamintáit. A második azt mutatja meg, miként reagál az érzelmi test egy nagy harmóniájú rezgésre, vagyis arra az egyedülálló érzésre, amit feltétel nélküli elfogadásnak és feltétel nélküli szeretetnek nevezünk.
(forrás: http://hathorok-uzenetei.blogspot.com/
A globális politika valósága és hazugságai valamint a fejlődés kényszere

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

2003. február 8.

Földetek fejlődése egy új átalakulási szakaszába lépett. Üzenetünkben a globális kollektív társadalmatok tudatának felszínére kerülő jelenségekkel interdimenzionális szempontból szeretnénk foglalkozni.

A megmutatkozó események csupán a tudat mélyebb szintjén lévő erők árnyjátéka. Interdimenzionális ütközet folyik, ( amennyiben ezt a hasonlatot kívánod használni, avagy küzdelem, amennyiben egy valamivel enyhébb kifejezés jobban tetszik ) az erők között, mely közül az egyik az emberi tudatot szeretné felszabadítani és a fejlődés következő fokára segíteni és azon erők között, melyek ezt meg szeretnék akadályozni.

Egy közös fejlődési küszöb előtt álltok, és a nyomás fokozódik. Ez érezhető az egyének számára, a párkapcsolatban élők számára, valamint a társadalom és a globális politika minden területén. A globális gazdaság irányítói manipulálják az egész bolygón a sajtót és az egyéb információs rendszereket, hogy félelmet keltsenek. Amikor az ember fél, az agy hüllő területei ( a hüllő agyi részek ) működnek. Ez korlátozza a magasabb agyi központok elérését, beszűkíti az értelmi képességeket és megakadályozza új lehetőségek meglátását. A globális gazdasági hatalomnak alapvető anyagi érdeke, hogy téged és a társadalmat alacsonyabb fejlettségi szinten tartsa. És itt nagyon bonyolulttá válik a dolog és úgyszólván nehéz vizeken fogunk evezni. De mégis megpróbáljuk, hisz az idő már nagyon előrehaladott állapotban van.

A globális irányítás pénzügyi vezetése továbbra is irányítani akar. Felfogásuk szerint az információ kora ki akarja venni az irányítást a kezükből és ők mindent megpróbálnak, hogy ezt megállítsák. A bolygó gazdasági irányítói között vannak olyanok is ( bár nem mindegyik) akik nem azok, akiknek látszanak. Bármennyire is abszurdnak hangzik, a Föld sok galaktikus és intergalaktikus intelligencia határátkelője. Ami a Földön történni fog, az nem csak a ti galaxisotokban, hanem más galaxisokban és univerzumokban is meg fogja határozni sok jövőbeli esemény és cselekmény lefolyását.

Amennyiben együtt léptek át ezen a küszöbön, megőrizve az evolúciós szabadságot, az emberi faj hatalmas dolgot visz véghez. Amennyiben a hatalmon lévők és a társadalmatok vallási, szociális és politikai struktúrái ezt megakadályozzák fajotok nagyon is valós módon börtönbe kerül. Nem rácsok mögé, hanem az érzékelés kapuinak bezárása által. Legvégül meg fogtok szabadulni ettől a zsarnokságtól, de meg van a lehetőségetek ebben az időpillanatban, hogy a mérleg nyelvét az emberi szabadság felé döntsétek és hogy megteremtsétek a földi béke és felvilágosodás eddig még nem látott korszakát.

És most íme a cselszövés további leleplezése: Az alapvető kérdés evolúciós szempontból az, hogy vajon bolygótok az együttműködés és az együttérzés területe lesz-e, avagy a zsarnokság és a korlátozás területéé.

Vannak olyan intergalaktikus intelligenciák, akiknek érdekük a ( mi nézőpontunk szerinti ) zsarnokság, ezek – hogy is mondjuk – gátolják a Föld fejlődési útját. ( Fordíthatatlan szójáték: A „gátol” kifejezésnél az „interfere” az eredeti ige, ami töve az interferencia szónak és ami utal a rezgések ( a tágabb értelemben vett hang ) használatára az akadályozás módszerében. Egyúttal a Hathorok a hang mesterei. A Ford.)

Az ilyenek hasznot húznak az emberi lélek és az emberi tudat bebörtönzéséből. Más galaktikus intelligenciák, mint mi is, hiszik és őrzik az emberi faj emelkedettebb sorsának vízióját. Természetünk és elhatározásunk nem engedi meg, hogy ügyeitekbe avatkozzunk. Csak nézőpontunkat, látásmódunkat és energiáinkat tudjuk felajánlani támogatásotokra. Ironikus a katonai hasonlat használata, de a zsarnokság elleni legerősebb fegyveretek a szívetek, főként a nyitott szívetek harmonikus energiájából származik. Az uralmon lévők a félelem zavart keltő rezgésmintáit azzal a céllal és úgy tervezték meg, hogy benneteket alacsony fejlettségi szinten tartsanak. A pozitív érzelmek, mint a szeretet, a megértés, az együttérzés gyorsan juttatnak benneteket magasabb evolúciós fokra. Minél több egyén választja az emberi természet magasabb képességeit, annál kevésbé lesz hatékony a félelem rezgéseinek társadalmatokra gyakorolt hatása.

Ezzel kapcsolatos gyakorlati javaslatunk: tanuljátok meg, hogy lehet egymással szeretetben, megértésben és együttérzésben élni. Bármit hallotok a médiában, éljétek napjaitokat képességeitekhez mérten minél jobban és tanuljátok meg, terjesszétek ki életeteket ezekkel az érzelmekkel választott önmagatok részeiként. Ennek két hatása lesz: személyes és kollektív. A közösséghez olyan hangulattal járulsz hozzá, amely kiegyensúlyozza a félelem rezgésmintáit. A személyre gyakorolt hatása pedig kiegyensúlyozza az érzelmi testet, ami nagyobb egészséget és gyorsabb evolúciós haladást teszt lehetővé, a kollektív eseményektől függetlenül.

Nagyon tisztán szeretnénk ezt megfogalmazni: a spirituális mester útja megköveteli, hogy a felfelé vezető utat válassza, akkor is, ha a közösség a lefelé halad. És akár észreveszed, hogy spirituális mester vagy, akár nem, az vagy, a saját szemszögedből nézve mindenképp. Úgy döntöttél, hogy testet öltesz ebben a rendkívüli evolúciós pillanatban. A fronton vagy. Az vagy, akinek elég bátornak kellett lennie, hogy itt legyen. És mi meghajlunk előtted. Nem az a kérdés, hogy jelenlegi életeteket olyannak tapasztaljátok-e, mint amilyennek szeretnétek, vagy sem. Az, hogy egyáltalán fizikai testben vagytok ennek a hatalmas evolúciós nyomásnak ebben a tér- és időpontjában , már önmagában rámutat mesteri mivoltotokra. Csak egy mester merészel ilyen feladatra vállalkozni.

Értsétek meg azt is, hogy akiket zsarnokoknak neveztek, maguk is mesterek. És nagyon valós módon, ami a Földön jelenleg lejátszódik, az az élet mesterei ( élet alatt a nyitott evolúciót értünk ) és a halál mesterei ( halál alatt zárt végű evolúciót értünk ) között lezajló összecsapás. Az evolúció hajtóereje a két oldal közötti súrlódás ( akik a magasabb emberi sorsért élnek és küzdenek, valamint akik az emberi faj korlátozásáért és bebörtönzéséért küzdenek ).

Fontos megérteni, hogy nem szabad démonizálni azokat, akik a lelkedet akarják bebörtönözni. Ha démonizálod őket, a kezükbe kerülsz, a zsákmányukká válsz. A tudat magasabb dimenziójának nézőpontjából a rossznak tűnő dolgok az evolúció ösztönzői. A kettősség világában, ahol éltek, ha van fény, van sötétség és árnyék is. Ahogy spirituális mesteri mivoltotokat egyre jobban kifejezésre juttatjátok, észreveszitek, hogy a szeretet, az öröm és az együttérzés harmóniájával nyitott szívűek tudtok lenni még ezen zsarnokok felé is. És akkor nyertetek. Ne becsüljétek alá az ember szeretetre, megbecsülésre való képességét: ezek az univerzum legerősebb erői közé tartoznak.

Korábban említettük, hogy nem lesz egyszerű, így itt egy újabb elem a képhez: Úgy is hívhatjuk, hogy egy meglepetés faktor. És ez a meglepetés faktort gyermekeitek képviselik. Sokfajta lélek inkarnálódik és fog még inkarnálódni bolygótokra. Sokukban van azonban valami, ami egy kicsit eltérő. Ők az érzékenységüket a gyermekkor után a fiatal felnőttkorig is megőrzik. Némelyikük rendkívül fejlett lény, és többségük sokkal fejlettebb, mint a társadalom. Sok ilyen gyerek mutat furcsa problémákat: figyelemhiányosak, tanulási nehézségeik vannak. Ahogy szokott lenni, a társadalom ezúttal is rossz helyen kutatja a választ, főleg abban, ahogy azt keresik, hogy tudnák a helyzetet elkerülni. A probléma tulajdonképpen a Földtől való elszakadtság, egy energetikai légüres tér, ami a bolygóval kapcsolatos vallási és társadalmi beállítódásotok következménye.

Olyan, mintha ezek a gyerekek elvesztették volna elektromos berendezésük földelő vezetékét. Átvitt értelemben beszélünk. Elkerülik a nagyobb kulturális kellemetlenségeket és magától a Földtől való elszakadtságot. Ironikus módon az új generációhoz tartozók közül sokan fognak nagy érdeklődést mutatni az ökológia iránt, mert lelkük bölcsességében érezni fogják, hogy mi hiányzik: a kapcsolat a Földdel. Ahogy ezek e lények felnőnek, nem fogják eltűrni, hogy a világ gazdasági hatalma tönkretegye bolygójukat.

Van még egy joker a pakliban, hogy úgy mondjuk. Ez is a Földdel kapcsolatos, bár más rezgésszinten. Egyesek ezt a „Kozmikus Anya visszatérésének” nevezik. Amire itt utalunk, az a Nap és a Hold kiegyensúlyozása. Átvitt értelemben a Nap a férfias, tüzes energiák képviselője és megnyilvánulása Földön a jelenleg elterjedt patriarchális társadalmakban. Átvitt értelemben a Hold pedig a nőies, befogadó és intuitív kapcsolódás a Földhöz és a kozmoszhoz. A Földön lejátszódó evolúciós fejlődés ki fogja ezt a két tényezőt egyensúlyozni és a végére egyre kevesebb tag marad az Öreg Fiúk Klubjában.

Ez csak néhány leegyszerűsített elem a bolygótokon kibontakozó nagyon összetett evolúciós dráma tényezői közül. Ti vagytok a színészek és a rendezők, de a kézirat már sok tízezer éves. Élet és evolúciós szabadság fog-e uralkodni a Földön? Megtaláljátok-e legmagasabb genetikai sorsotokat? Vagy pedig meg fogják ezt akadályozni azok, akik hasznot húznak a bebörtönzésetekből?

Az egyénnek ez a bonyolultság nyomasztó lehet, de mi azt mondjuk, hogy bennetek rejlik legnagyobb erőtök is. Ez az az erő, amely az evolúciós dagályt a számotokra kedvező irányba terelheti. De a közösség fejlődésétől függetlenül téged a megvilágosodás legmagasabb szintjeire képes emelni. Ez az erő a szeretet, az öröm és a megbocsátás. Tedd ezeket napi életed részévé. Ebben az értelemben használtuk korábban az „életetek kiterjesztése ” kifejezést. Lehet, hogy furcsa azt gondolni, hogy életedet kiterjeszted, de pontosan ezt teszed életed minden pillanatában, akkor is amikor alszol, vagy álmodsz. Folyamatosan teremted és kiterjeszted életed az életedről és önmagadról alkotott elképzeléseid szerint.

Sokszor képzelünk egy dobozt Hathor Templomaiba. Azt képzeljük el, hogy valami csodálatos, és rendkívül értékes dolgot tartalmaz. Azt mondjuk, hogy az emberi faj jövője van benne. Megpróbáljuk kitalálni, hogy mi az, de nem tudjuk megmondani; erre még legnagyobb bölcseink sem képesek. Csak ti tudhatjátok, hogy mi az. De teljes bizonyossággal még ti sem vagytok képesek megmondani, milyen lesz a jövőtök. A jövő nincs előre meghatározva. Amíg nem hozod meg döntésed és irányt nem szabsz a cselekményeknek a jövő bizonytalan és elképzelhetetlen lehetőségek kavargó masszája. A kozmosz erői ekkor elkezdenek hozzád igazodni, ahogy ezt kötelességük tenni, mert nem vagytok kevesebbek, mint teremtő istenek és istennők. Tudnotok kell, hogy mind egyéni, mind közös jövőtöket most teremtitek meg.

Könyörgünk hozzátok, fogadjátok el spirituális mesteri szerepeteket és döntsetek úgy, hogy felfelé léptek a spirituális lépcsőn. Könyörgünk hozzátok, hogy akkor is így döntsetek, ha a közösségeitek másképp választanak. Elegen vagytok a bolygón, hogy elbillentsétek a mérleg nyelvét. Új lehetőségek csodálatos világa vár rátok.

A Hathorok

Fordító:  Bagi Ákos 2010 www.lelekmod.hu Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.


 2011 Tom Kenyon. All rights reserved.
You may make copies of this message and distribute in any media as long as you change nothing, credit the author, and include this copyright notice and web address.


-----------------------------------------------------------------------------------


.
Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

Hathorok: Fénygyógyszer
Védelem és gyógymód sugárszennyezés, idegméreg, bakteriális- és vírusfertőzés esetére
2011. március 16.


Az új-zélandi és az azt követő Japánban történt földrengések nyilvánvalóvá teszik, hogy a Káoszcsomópont még összetettebb szakaszába léptetek.
Szeretnénk átnyújtani egy módszert, amit sugárszennyezéstől és más egészségi problémáktól való védekezésre, valamint ezek gyógyítására használhattok. Fénygyógyszernek nevezzük.
Ez nyilvánvalóan a Japánban kialakuló eseményekkel van kapcsolatban, bár a jövőbeli Föld kialakulása során hasonló kihívást jelentő helyzetekkel kerülhettek szembe a közeljövőben a bolygó egyéb pontjain is.
Ez a módszer segít védekezni és meggyógyítani benneteket nem csak akkor, amikor radioaktivitásnak vagytok kitéve, hanem amikor idegmérgeknek, vagy esetleg baktériumok és vírusok mutálódó formáinak. Mi úgy látjuk, hogy a közeli idővonalatokon ilyen esetek gyakoribbá válására lehet számítani.

A módszer a BA-val,(felsőbb énetekkel) a Mennyei Lelketekkel való összekapcsolódásra épül. Ez a Fény Birodalmával, létezésed egy tartományával való kapcsolatfelvételt jelenti.
Minden, ami a kozmoszban létezik, tekinthető a fény egy minőségének, vagy energetikai megnyilvánulásának. Még az anyag legsűrűbb formái is lényegében a fény megjelenései.
A módszer használata közben összekapcsolódsz a Mennyei Lelkeddel, tartod a szándékot és elvárást, hogy számodra védő és/vagy gyógyító energiát fog átadni. Ezt a szándékodat a megbecsülés, vagy hála érzelmi rezgésével küldöd a Mennyei Lelked felé. Ez egyszerűen az a rezgéstartomány, ami aktivizálja lényed magasabb régióit.
Amikor küldöd ezen szándékodat a megbecsülés, vagy hála érzetével együtt a BA-felé, átváltod a figyelmedet a szívcsakrádra, hogy fogadd benne a védelem, vagy gyógyítás rezgéseit. Ezt a rezgést fényformáknak, geometriai alakzatoknak érzékelheted, vagy az energia alászállásaként tapasztalhatod. Lehet az is, hogy csupán gondolatokat/érzéseket élsz át.
Amikor az energia megérkezett a szívcsakrába, készen áll a küldésre.
Ebben a fázisban sima vízre van szükséged, mivel a víz rendkívül jól tárolja ezt a fajta információt. Egy vízzel teli edényt tartasz a kezedben. Az akaratoddal kiküldöd a szívcsakrádban lévő energiát a karjaidon át, a kezeidbe, és utána a tenyered közepén levő csakrákon át. Az energiamintázat ezen az úton belép a vízbe.
Azt javasoljuk, hogy erősítsd a hatást a folyamat háromszori ismétlésével. Tehát még kétszer, összesen háromszor végezd el.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 111
Tegnapi: 154
Heti: 689
Havi: 4 178
Össz.: 311 449

Látogatottság növelés
Oldal: "Hathorok" üzenetei
Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye - © 2008 - 2020 - szeretet-ezoterika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »