Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye

Itt megtalálsz minden olyan írást, (ezoterikus, szellemtani, angyalokkal kapcsolatos) amit sokan elutasítanak, mert nem hisznek benne. " De kérlek gondolkozz és higgy!" A szeretet örök, kifogyhatatlan. "Aki hisz, el nem vész."    "Pálmalevél" könyvtár titkaiPálmalevél kéziratokra leltek Indiában

Szenzációs eredménnyel ért véget a fém és pálmalevél kéziratokat kutató kampány: Több, mint kétszázezer, részben 1650-ből származó pálmalevél kéziratot fedeztek fel a dél-indiai Tamil Náduban.

Az Unió és a kormány által szervezett, februárban folytatott kampány a legalább 75 éves kéziratokra összpontosított. A kormány egyetemisták segítségét kérte, akik házról házra járva keresték az írásokat. A Madurai Kámarádzs Egyetem diákjai biztosították a tulajdonosokat, hogy nem viszik el, csupán katalogizálják e ritkaságokat. Az asztrológiával foglalkozó kéziratokat nem vették figyelembe. Csaknem 20327 köteg kéziratot találtak Maduraiban. Mindegyik köteg közel 50 lapot tartalmaz.

A kerületi könyvtár dolgozói elmondták, hogy a diákok kiváló munkát végeztek: "Nem kísértük el őket, amikor helyszínelésre mentek. Azt sem kértük, hogy azonnal mutassák be a kéziratokat. Biztosra vesszük, hogy az emberek nem mutatták volna meg féltve őrzött kincseiket, ha ezt a kampányt hivatalosan szervezzük."

A kéziratok között van egy teljes Mahábhárata, amelyet ezer évvel ezelőtt írtak pálmalevelekre. A Vadipattiban élő tulajdonos szerint már több nemzedék óta őrzi a családja a muzeális értékű kéziratokat. Az Anadzsipur közelében talált, rézlemezre írt kéziratok a Thirumadai Naicskar adminisztrációjára vetnek fényt. Több, mint kétszázötvenezer pálmalevél kéziratot találtak Virudhunagar kerületben, ahol a tulajdonosok közölték a diákokkal, némelyiket sziddhák (misztikusok) írták.

A feljegyzések között leírások találhatók az arany gyártásáról, ti. a védák említést tesznek a vas arannyá változtatásának folyamatáról. Olvashatók többek között az élet elixírjének receptjenek részletei is, amelyről úgy tartják, hogy föltámasztja a holtakat. Hozzátették azonban, hogy ezeket a kéziratokat most már nagyon nehéz kibetűzni és értelmezni.

Theni a másik kerület, ahol sok kincset találtak, 229542 pálmalevél kéziratot, köztük 9000 nagyon régi, és találtak fémpénzeket is.Néhány tulajdonos átadta a kéziratokat a diákoknak, akik leadták a kerületi könyvtárban.
Forrás: The Times of India
2006.07.-----------------------------------------------------------------------------------------------


Próféciák pálmalevélen 1.


Bangalore, (India) ahol a sorsunk meg van írva

Indiai bölcsek évezredekkel ezelőtt előre feljegyezték minden ember sorsát és életének alakulását. A 48 cm hosszú és 6 cm széles pálmalevelek, amelyekre mindent felírtak, a világ egyik legtitokzatosabb könyvtárában, egy eldugott kis indiai faluban találhatók. Bárki elérheti itt a saját sorsára vonatkozó pálmaleveleket.

A levelekbe olyan emberek életrajzát karcolták bele, több ezer évvel ezelőtt, akik ma élnek és egy napon majd felkeresik ezeket a könyvtárakat! Aki nem utazik ide, annak az életrajza nincs meg, vagyis a pálmalevelek írói tudták előre, hogy a könyvtárak látogatói kik lesznek.

A leheletvékony pálmalevelek élettartama kb. 800 év, ami után elöregednek, törékennyé válnak. Tartalmukat ezért időről időre újramásolják. Az emberek sorsa ősi tamil nyelven, versformában sűrű sorokban van leírva. A kb. 1 mm magas írásjelek puszta szemmel nehezen ismerhetők fel.

Minden látogatónak két pálmalevele van, az egyiken a múlt, a másikon a jövő eseményei vannak feltüntetve. A múltat tartalmazó levélen többek között szerepel az illető neve, foglalkozása és korábbi inkarnációi. Adatok olvashatóak emellett az érintett szüleiről, testvéreiről, házastársáról és gyermekeiről. Külön vannak felsorolva a látogatás napján még élő hozzátartozók. Gyakran közlik a látogatás napját, sőt a látogatót fogadó pálmalevél-olvasó nevét is. A második pálmalevélről kérheti az érintett, hogy olvassák fel jövőjét. Ezek az események 2,5-5 éves időintervallumokban vannak összefoglalva. Fel van tüntetve a halál napja és órája is.

A pálmalevél gyűjtemény több, mint 800 éve van a Shastri család birtokában. Srí Shastrit, a pálmalevél olvasót, gyermekkora óta tanította édesapja e tudományra, mely már 5300 éves múltra tekint vissza. A pálmalevél-olvasó hagyományos öltözetben fogadja a látogatót, akinek először egy megtisztulási szertartáson kell átesnie, majd meg kell mondania a születési dátumát, ami alapján kiválasztják a két megfelelő pálmalevelet.

Ezek a levelek segíthetnek az embernek abban, hogy teljesíthesse világi kötelezettségeit, s ezáltal teljes mértékben a lelki fejlődésnek szentelhesse magát. Mivel a felolvasottak összhangban vannak az "isteni tervvel", így az segítségére lehet az embereknek, hogy életükből a legjobbat hozzák ki. Ez magában foglalja a személyiséget, a családi életet, a pénzügyi sikert, a szellemi és lelki adottságokat.

A Shuka Nadi elnevezésű keleti filozófia (a Shuka Isteni bölcsességet, a Nadi az idő egy pillanatát jelenti), melytől elválaszthatatlan a pálmalevél-olvasás tudománya, azt vallja , hogy a Föld iskola, ittlétünk oka a reinkarnációk révén megvalósuló tanulás, célja pedig egyre magasabb lelki fejlettségi szint elérése, az önzetlen szeretet elsajátítása.
(Forrás: tvn.hu. szerzője ismeretlen)------------------------------------------------------------------------------------------
A tv-ben a fókuszban mutatták be http://www.rtlklub.hu/video/77331

Az indiában lévő pálmalevelekről video


Kattints Ide:
http://www.rtlklub.hu/musorok/felketto/videok/77767--------------------------------------------------------------------------------------Pálmalevél könyvtár

Kétségtelen, hogy a világ egyik legkülönlegesebb jelenségei az indiai pálmalevél- könyvtárak. A tudás eme kisebb nagyobb tárházai egész India területén szétszóródva találhatóak. Az a hit járja, hogy bárki, aki az élete során egyszer személyesen megjelenik az egyik ilyen könyvtárban, betekintést nyerhet a saját sorsába.

A pálmalevél kéziratok bölcsességeket tartalmaznak, melyek meglepően gyakran bizonyulnak találónak. Évszázadok óta írják az indiai bölcsek újra és újra az ősrégi szövegeket mindig új levelekre, hogy azok így fennmaradjanak az utókor számára. Itt megtalálható egy konkrét előrejelzés is, mely a világpolitikai helyzetet vázolja fel az elkövetkező 50 évre vonatkozóan. A látogató számára megdöbbentő, hogy mi mindent tudnak az indiai bölcsek az életről. Nemcsak a jelen és a múlt igazságai jelennek meg a bölcsességekben, hanem a látogató jövőjére vonatkozó előrejelzések is később igaznak bizonyulnak. A mai napig nem tisztázott, honnan származnak az információk. Thomas Ritter személyesen látogatta meg e könyvtárak javát, s olvasta a pálmaleveleket, melyek a sorsát rejtették, rádiokarbonos módszerrel mérte a levelek korát, és hihetetlen dolgokat tapasztalt meg.

Az ősi írásokban a világ jövőbeni eseményei is megtalálhatók. Főként a Kanchipuram-i és a Bangalore-i könyvtárakban fellelhetők a világ jövőjére vonatkozó kijelentések, megközelítőleg ötven évre előre megírva. Az írások szerint a társadalmunk döntő változások elé néz. Az Egyesült Államok által elindított, terrorizmus elleni világméretű harcban - mely elsősorban az amerikai hegemóniára való törekvések keresztülvitelét szolgálja - a NATO tagállamai is részt vesznek katonai akciók formájában, amerikai vezetés alatt. A támadási célok többek között Irán, Jemen, Líbia, Sri lanka, Malájzia és Szudán lesznek. A legérdekesebb azonban az a tény, hogy a prognózisok szerint az Irak elleni támadás, mely februárban kellene elkezdődjön, egy amerikai "Vimana" elpusztítása miatt egy hónapot késni fog. A Vimana az írásban repülőgépet vagy éppen űrhajót jelent. És valóban az amerikai űrhajó, a Columbia balesete miatt az Irak elleni amerikai háború a tervezettnél később kezdődött.

A megnevezett katonai akciók a világ további polarizálódásához vezetnek. A világméretű konfliktus, a rettegett harmadik világháború azonban a pálmalevelek jóslatai szerint nem fog bekövetkezni. Ehelyett az elkövetkező évtizedekben számos helyi és regionális háború rázza meg a világot, többek között Afrika és Ázsia sok országában. Így például India és Pakisztán között is kiújul a fegyveres konfliktus, a Közel-Keleten újabb háború tör majd ki Izrael és Pakisztán között, melynek kiváltó oka egy magas rangú pakisztáni méltóság meggyilkolása lesz. A háborúba ezúttal a szomszéd országok, Szíria és Jordánia is be lesznek rángatva. Fennáll a veszély, hogy a harcok során nukleáris fegyvereket is bevetnek, mely a Közel-Kelet nagy részének elsivatagodásához vezet.

Európában a balkánon 2040-ig újabb harcok várhatók. A következő háborút a szerb államfő meggyilkolása váltja majd ki. Közép és Nyugat-Európa valamint az Egyesült Államok újabb terrorista támadások célpontja. A támadások száma viszonylag alacsony lesz, a hatásuk annál nagyobb. A támadások egyre gyakrabban történnek turisták által látogatott helyeken, Spanyolországban és Olaszországban, ami jelentős emberáldozatokkal jár majd. Európa ezen felül masszív bevándorlástól szenved majd, melyet a világ más részén kitörő háborúk váltanak ki. Az európai szociális rendszereket túlterheli a menekülők tömege, az európai infrastruktúra eléri a terhelhetősége határait. Hasonló problémákkal fog küszködni Amerika is. Ez pedig a gazdaságok és a nyugati valuták destabilizálódását okozza. Ezek a fejlemények 2012-ben az amerikai dollár összeomlásához vezetnek.

Az USA-ban és Európában súlyos zavargások lesznek, részben polgárháborús állapotok alakulnak ki. A nyugati társadalmak hosszútávú krízise az Egyesült Államok külpolitikai jelentőségének csökkenéséhez vezet. Az erőszak elterjedése oda vezet, hogy az érintett országokba megerősített békehadtestek állítják fel állásaikat. Míg az USA-ba kanadai csapatok vonulnak be, addig Európában elsősorban orosz szövetséges csapatok veszik át a békefenntartó feladatot, ezek az országok ugyanis óvatos külpolitikájuknak köszönhetően kevésbé érzik majd meg a válságot.

A világméretű változások az európai naptárrendszer szerint kb. 2050-ig tartanak. Eredményeképpen Amerika elveszíti jelenlegi domináns pozícióját, Európa pedig Ázsiával együtt új geopolitikai gazdasági teret teremt egy Párizs-Berlin-Moszkva-Peking-Delhi-Tokio tengely mentén, melynek társadalmai az egyes országok gyökereinek és hagyományainak figyelembe vételével a világot a stabilitás és fejlődés új korszakába vezetik.
(forrás: tvn. szerzője ismeretlen)


------------------------------------------------------------------------------------
Szeretném veletek megosztani ezt a linket, akit érdekel, hogy hol lehet a kapocsolatot felvenni Oszter Tamással, aki tud segíteni mindenkinek, aki a saját pálmalevelére kiváncsi. Én is most találtam meg.
Üdv. Margit

Kattints ide: http://www.palmalevelek.hu/


----------------------------------------------------------------------------------------A TITOKZATOS PÁLMALEVELEK

Évezredekkel ezelőtt - a szentek korában - amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak. Napjainkban féltve őriznek sok millió különleges pálmalevelet titkos könyvtárakban Indiában, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak.

Ezek közül méltán a legkiemelkedőbbek azok az írások, amelyek MA ÉLŐ emberek életéről, részletes életútjukról íródtak születésüktől egészen az utolsó napjaikig. A legmegdöbbentőbb az, hogy ezek az emberek az élet legkülönbözőbb területein alkotnak, legtöbbjük teljesen átlagos ember - legalábbis ők, s a környezetük talán eddig ezt gondolták.

MIRŐL SZÓL?


Bármilyen életet is éltünk eddig, a pálmalevelek tartalma egyértelműen rávilágít életünk valódi céljára, amiért születtünk, a legfontosabb pontokra olyan részletességgel, amely képes minden kétséget eloszlatni, s a megfelelő irányba terelni minket: életünk tényleges felemelkedésének útjára. Mert ha megtaláljuk a rólunk szóló írást, valódi beavatottakká válunk sorsunkba. Már nem kell többé elszenvednünk felesleges negatív élethelyzeteket, válságokat, vagy zsákutcákat. Bármilyen problémába is sodortuk magunkat korábban, lehetőséget kapunk arra, hogy életünk minden területén tökéletesen és tisztán láthassunk: emberi kapcsolatainkban, hivatásunkban, egészségünket és anyagi boldogulásunkat illetően. Ahogy új életünk halad az útján időben és térben, pálmaleveleink újabb és újabb iránymutatást adnak, dátumokkal, eseményekkel, nevekkel, de mindig csak akkor, amikor már készen vagyunk annak befogadására.

(forrás: pálmalevelek.hu)
   

--------------------------------------------------------------------------------------------titokzatos pálmalevelek

A pálmalevelek keresésében az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének égisze alatt több mint 220 ember vesz részt hazánkban és Indiában, hiszen kb. 110 millió ma élő embernek van pálmalevele, melyek mintegy 200 titkos könyvtárban helyezkednek el India szerte, tehát rendkívül összetett a feladat.
A találati arány átlagosan 92%, azaz 100 emberből 92 embernek van rá esélye, hogy megtalálja a pálmalevelét, mivel általában azok az emberek érzik, hogy kerestetniük érdemes, akiknek valóban van egy, vagy ritkább esetben akár több pálmalevelük is.
Magyarországon mintegy 162 ezer embernek létezik pálmalevele.


A SZÖVETSÉGÜNK CÉLJA

Az Indiai Pálmalevél-kéziratok Kutatószövetsége azzal a céllal jött létre, hogy eljuttassa mind a 110 millió pálmalevelet azokhoz az emberekhez, akikről íródtak, bárhol is éljenek a világban. Megkeresi mindenki pálmalevelét, és összeköti az embereket, mindazokkal a hiteles pálmalevél olvasókkal, akik jelenleg aktívak, s várják, hogy segíthessenek.

Mindazonáltal, szervezetünk igyekszik kiküszöbölni azokat a felesleges Indiai utazásokat, amelyek csalódással végződhetnek, ha nem azokhoz utazunk, ahol a pálmalevelünk található, vagy nem akkor, amikor náluk van, illetve azokat a próbálkozásokat, amik sok esetben nem hiteles olvasókhoz, csalókhoz vezetnek. Szövetségünk segítségével, ha bárki szeretne, kiutazhat Indiába, hogy személyesen tapasztalja meg az élményt, a megfelelő helyen, és időben.

Sok költséget és időt megtakarítva hazánkban is lehetősége adódik mindenkinek hozzájutni az információhoz, megyei és budapesti központjainkban, illetve Európa minden országában. Nagykövetünk az elmúlt években ideje nagy részét Indiában töltötte, s felkutatta az összes hiteles forrást, illetve megszervezte a lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a pálmaleveléhez vezető utat, bármilyen elrejtve legyen is az valahol Indiában.

Üdvözlettel
Oszter Tamás
Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének Nagykövete
(pálmalevelek.hu)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 154
Heti: 698
Havi: 4 187
Össz.: 311 458

Látogatottság növelés
Oldal: "Pálmalevél" könyvtár titkai
Szeretet és Ezoterikus írások gyűjteménye - © 2008 - 2020 - szeretet-ezoterika.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »